Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Kevin Murphy – Angel Wash – 40 ml

kr. 58,00

Kevin Murphy Angel.Wash Shampoo 40 ml
Angel.Wash fra Kevin Murphy, en volumegivende shampoo til dig, som også ønsker en ekstra plejende shampoo. Denne shampoo genopbygger tørt hår og giver fylde i fint hår. Den indeholder nøje udvalgte ingredienser som sk … læs mere her

Er Kevin Murphy - Angel Wash - 40 ml på lager?
Køb Kevin Murphy - Angel Wash - 40 ml

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

Kevin Murphy - Angel Wash - 40 ml

Kevin Murphy - Angel Wash - 40 ml Produktfakta

  • Navn: Kevin Murphy - Angel Wash - 40 ml
  • Mærke: kevin murphy
  • Pris: Kr. 58.00
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 9339341017004

Kevin Murphy - Angel Wash - 40 ml fra kevin murphy

Kevin Murphy - Angel Wash - 40 ml er en af mange varer her på shoppen og findes i den eftertragtede varegruppe Hårpleje > Shampoo. Det er ren luksus at få de lovpligtige 14 dages returret som er en fin sikkerhed for dig, hvis du nu fortryder dig køb af Kevin Murphy - Angel Wash - 40 ml. Det er snart allemandsviden at man helst køber sin Kevin Murphy - Angel Wash - 40 ml fra den meget brugte forhandler BilligParfume.dk, der giver dig det store udvalg af de produkter du leder efter. Der er mange varer i shoppen og i det store udvalg kan du helt sikkert finde noget du kan li, det kan jo passende være Kevin Murphy - Angel Wash - 40 ml. Når der handles i webshop er priserne bedre- og det lader sig gøre, når man ikke skal betale til showroom og butikker på dyre adresser.

Kevin Murphy - Angel Wash - 40 ml og online fordele

Køber du produkter i forskellige webshops, giver de dig lidt bedre rettigheder, som ikke nødvendigvis findes i fysiske butikker. Varer som er købt i en dansk webshop, skal have returret i 14 dage. efter du har købt dine varer, en del shops efterhånden giver endnu mere og forlænger din returret til mere end de 14 dage. Husk også på, at du online har et kæmpe udvalg, som gør det let at sammenligne priser, i de mange webshops der er på det danske marked. Din sammenligning kan du rent faktisk lave i løbet af nul-komma-fem med din smartphone eller tablet. En anden ting du også slipper for, at bæreposen med varerne går i stykker på vej hjem. Når du har købt dine varer, sendes de til din adresse, eller du kan bede dem om at sende til dit arbejde i stedet for, så du kan frit vælge den løsning, der er bedst for dig. Den irriterende kassekø undgår du ved at handle online det er slut med dårlig køkultur og vrissende mennesker, så undgår du skrigende unger, der plager deres forældre om slik og søde sager.