Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Kevin Murphy – Anti Gravity – 40 ml

kr. 58,00

Kevin Murphy Anti.Gravity Volumiser 40 ml
Anti.Gravity fra Kevin Murphy er en vægtløs lotion, som hjælper med at de kan skabe styles, der trodser tyngdekraften. Denne volumiser og teksturiser er en favorit hos stylisterne og er fantastisk til alle hårtype … læs mere her

Er Kevin Murphy - Anti Gravity - 40 ml på lager?
Køb Kevin Murphy - Anti Gravity - 40 ml

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

Kevin Murphy - Anti Gravity - 40 ml

Kevin Murphy - Anti Gravity - 40 ml Produktfakta

  • Navn: Kevin Murphy - Anti Gravity - 40 ml
  • Mærke: kevin murphy
  • Pris: Kr. 58.00
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 9339341005230

Kevin Murphy - Anti Gravity - 40 ml fra kevin murphy

Kevin Murphy - Anti Gravity - 40 ml ligger på hylden i det store sortiment der er i den godt sælgende kategori Styling > Hårgele & Hårcreme. Du bliver ved købet også tildelt de lovpligtige 14 dages returret der giver dig en god sikkerhed, hvis du alligevel ikke skal bruge Kevin Murphy - Anti Gravity - 40 ml. Det er snart allemandsviden at man helst køber sin Kevin Murphy - Anti Gravity - 40 ml fra den meget brugte forhandler BilligParfume.dk, som giver dig det store udvalg til de rigtige priser. Hos webshoppens store udvalg kan du helt sikkert finde noget du kan li, det kan jo passende være Kevin Murphy - Anti Gravity - 40 ml. Ved at købe dine varer i en webshop kan priserne være lavere- og det kan lade sig gøre fordi shoppen sparer husleje til en almindelig butik.

Kevin Murphy - Anti Gravity - 40 ml og online fordele

Handler du varer i en dansk webbutik, er der bedre fordele, end loven foreskriver for de fysiske butikker. Dansk lov kræver af webshoppen, at de skal give dig 14 dages returret. efter du har købt dine varer, og nogle webshops har valgt at give mere som ligger udover de lovpligtige 14 dage. Oveni returretten har du online også et ret stort udvalg af varer og shops, og det at sammenlligne priser bliver en leg, i den store skov af webshops, der er derude. Det er let i dag at sammenligne priser - du kan gøre det når du har lyst, uden at være afhængig af butikkers åbningstider. En af de store fordele når du handler online, er du slipper for, at bæreposen med varerne går i stykker på vej hjem. Shoppen sender din produkter til din adresse, eller du kan bede dem om at sende til dit arbejde i stedet for, så vælg det, der passer bedst til dig. Det med at stå i kø i en butik er efterhånden ret gammeldags, når du køber online så det er direkte til kassen, når du er færdig med at handle, så det er slut med at blive irriteret over langsomme mennesker i køen.