Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Kevin Murphy – Anti Gravity Volumiser – 150 ml

kr. 227,95

Kevin Murphy Anti.Gravity Volumiser 150 ml
Anti.Gravity fra Kevin Murphy er en vægtløs lotion, som hjælper med at de kan skabe styles, der trodser tyngdekraften. Denne volumiser og teksturiser er en favorit hos stylisterne og er fantastisk til alle hårtyp … læs mere her

Er Kevin Murphy - Anti Gravity Volumiser - 150 ml på lager?
Køb Kevin Murphy - Anti Gravity Volumiser - 150 ml

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

Kevin Murphy - Anti Gravity Volumiser - 150 ml

Kevin Murphy - Anti Gravity Volumiser - 150 ml Produktfakta

  • Navn: Kevin Murphy - Anti Gravity Volumiser - 150 ml
  • Mærke: kevin murphy
  • Pris: Kr. 227.95
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 9339341018285

Kevin Murphy - Anti Gravity Volumiser - 150 ml fra kevin murphy

Kevin Murphy - Anti Gravity Volumiser - 150 ml kan man finde her i shoppen blandt alle varerne i en vores rigtig gode kategorier, nemlig Styling > Hårgele & Hårcreme. Husk du får hele de lovpligtige 14 dages returret der sikrer dig, hvis du mod forventning skulle fortryde købet af Kevin Murphy - Anti Gravity Volumiser - 150 ml. Langt de fleste i Norden køber deres Kevin Murphy - Anti Gravity Volumiser - 150 ml hos onlineshoppen BilligParfume.dk, der altid har et stort udvalg af populære varer. I det store udvalg af varer kan du shoppe løs efter lækre varer, og der kan klikkes køb på Kevin Murphy - Anti Gravity Volumiser - 150 ml. Ved at købe dine varer i en webshop er varerne billigere- det skyldes bl.a. at sådan noget som husleje kan være meget lavere, da en god beliggenhed ikke er nødvendig.

Kevin Murphy - Anti Gravity Volumiser - 150 ml og online fordele

Det er værd at huske på, når der shoppes online, er der bedre fordele, end hvis du handler i en fysisk butik. Webshop skal følge dansk lov, der giver 14 dages retrret. når dine varer købes i en shop, der er endda shops, der vælger at give mere som ligger udover de lovpligtige 14 dage. En stor fordel for dig som forbruger er, at webshops har deres priser online, og det giver en god gennemsigtighed på priserne, iblandt alle de shops der sælger det, du er ude efter. For at det ikke skal være løgn, kan du endda lave en prissammenligning når du har lyst, uden at være afhængig af butikkers åbningstider. Når du handler online er du også fri for, at skulle slæbe varerne hjem fra butikken. Dine varer bliver sendt direkte hjem til dig, eller de kan blive sendt til din arbejdsplads, så vælg det, der passer bedst til dig. Du kan også springe en lang kø ved kassen over køer er en saga blot, her er det direkte til kassen og betale med det samme, så er det aldrig mere ubehaget ved at stå alt for tæt i en kø til kassen.