Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Kevin Murphy – Balancing Wash – 250 ml

kr. 228,00

Kevin Murphy Balancing.Wash 250 ml
Til dig der ønsker en hverdagsshampoo der kan bruges af alle hårtyper. BALACING.WASH er bygget på en ren og frisk formular, og er til dig der vasker hår hver dag eller mere end 2 gange om ugen.
BALANCING.WASH indeholder … læs mere her

Er Kevin Murphy - Balancing Wash - 250 ml på lager?
Køb Kevin Murphy - Balancing Wash - 250 ml

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

Kevin Murphy - Balancing Wash - 250 ml

Kevin Murphy - Balancing Wash - 250 ml Produktfakta

  • Navn: Kevin Murphy - Balancing Wash - 250 ml
  • Mærke: kevin murphy
  • Pris: Kr. 228.00
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 9339341017714

Kevin Murphy - Balancing Wash - 250 ml fra kevin murphy

Kevin Murphy - Balancing Wash - 250 ml er efter stor efterspørgsel tilføjet i vores varekategori Hårpleje > Shampoo. Det er ret godt at du får de lovpligtige 14 dages returret hvis du skulle fortryde dit køb Kevin Murphy - Balancing Wash - 250 ml. Den gode service betyder at rigtig mange i Danmark køber deres Kevin Murphy - Balancing Wash - 250 ml hos den populære shop BilligParfume.dk, som ofte har gode tilbud og sørger for du sparer gode penge. Her i online shoppens kæmpe udvalg finder mange det de leder efter, det kan jo passende være Kevin Murphy - Balancing Wash - 250 ml. Når du handler online kan priserne være lavere- når webshoppen sparer de penge som en almindelig butik bruger, så kommer det dig til gode.

Kevin Murphy - Balancing Wash - 250 ml og online fordele

Forbrugere der køber produkter i danske webshops, er betingelserne lidt gunstigere, fordi webshops er underlagt en lovgivning, de skal følge. Den danske lovgivning giver dig 14 dages returret. efter du har købt dine varer, og nogle webshops har valgt at give mere end standard returretten og giver meget længere returtid. Når webshops har hele deres varekatalog liggende online, kan du se hele udvalget, og det gør en prissammenligning let, når man kan se de forskellige shops priser med det samme. Du kan oven i købet gøre det på alle tider af døgnet, så længe du er online. Ved at købe dine varer online, slipper du for, at bære alle varerne fra butikkens hylder hele vejen gennem butikken og hjem til dig selv. Webshoppen kan sende produkterne hjem til dig, hvis du ikke har valgt at få dem sendt hen til dit arbejde, og det giver en god fleksibilitet for dig. Hvor mange gange har du stået i kø i en butik - det er slut nu, når du handler online det er slut med dårlig køkultur og vrissende mennesker, så er det aldrig mere ubehaget ved at stå alt for tæt i en kø til kassen.