Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Kevin Murphy – Bedroom Hair Hairspray – 250 ml

kr. 227,95

Kevin Murphy Bedroom.Hair Hairspray 250 ml
Bedroom.Hair fra Kevin Murphy er en let, fleksibel hårspray der giver volume, glans tekstur og fleksibilitet. Efterlader håret bevægeligt og stadig muligt at røre ved. Giver tekstur og separation. Indeholder en t … læs mere her

Er Kevin Murphy - Bedroom Hair Hairspray - 250 ml på lager?
Køb Kevin Murphy - Bedroom Hair Hairspray - 250 ml

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

Kevin Murphy - Bedroom Hair Hairspray - 250 ml

Kevin Murphy - Bedroom Hair Hairspray - 250 ml Produktfakta

  • Navn: Kevin Murphy - Bedroom Hair Hairspray - 250 ml
  • Mærke: kevin murphy
  • Pris: Kr. 227.95
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 9339341022060

Kevin Murphy - Bedroom Hair Hairspray - 250 ml fra kevin murphy

Kevin Murphy - Bedroom Hair Hairspray - 250 ml ligger på hylden i det store sortiment der er i den godt sælgende kategori Styling > Hårlak & Hairspray. Det er ren luksus at få de lovpligtige 14 dages returret med når du køber Kevin Murphy - Bedroom Hair Hairspray - 250 ml. Den gode service betyder at rigtig mange i Danmark køber deres Kevin Murphy - Bedroom Hair Hairspray - 250 ml i webshoppen BilligParfume.dk, der virkelig har samlet toppen af de mest populære varer. Der er mange varer i shoppen og i det store udvalg kan du helt sikkert finde noget du kan li, som jo fx kan være Kevin Murphy - Bedroom Hair Hairspray - 250 ml. Ved at købe dine varer i en webshop er varerne billigere- og det lader sig gøre, når man ikke skal betale til showroom og butikker på dyre adresser.

Kevin Murphy - Bedroom Hair Hairspray - 250 ml og online fordele

Alle de tilfælde, hvor online webshops frister dig til at købe varer, er du stillet lidt bedre, end loven foreskriver for de fysiske butikker. Alle danske webshops skal jævnfør loven give 14 dages returret. når produkterne er købt online, og du kan finde webshops der giver mere end de 14 dage, de er forpligtet til. Når webshops har hele deres varekatalog liggende online, kan du se hele udvalget, og det giver en god gennemsigtighed på priserne, i den store skov af webshops, der er derude. Du kan oven i købet gøre det i løbet af nul-komma-fem med din smartphone eller tablet. Tænk også på, at ved at handle online, så slipper du helt for, at du ikke kan bære alle din varer på én gang og skal gå flere gange frem og tilbage til bilen. Når du har købt dine varer, sendes de til din adresse, eller de kan blive sendt til din arbejdsplads, du skal bare huske at vælge den rigtige adresse. Webshops har ikke en kø som i butikker eller supermarkeder så gå let og ubesværet direkte til kassen, når du er færdig med at handle, så undgår du skrigende unger, der plager deres forældre om slik og søde sager.