Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Kevin Murphy – Blonde Angel Treatment – 250 ml

kr. 228,00

Kevin Murphy Blonde.Angel 250 ml
Blonde.Angel fra Kevin Murphy er til dig med bleget, lysnet eller gråt hår, der ønsker at fugte og blødgøre håret, samtidig med at du forbedrer din hårfarve. I kuren findes der farvekorrigerende pigmenter der opfrisker far … læs mere her

Er Kevin Murphy - Blonde Angel Treatment - 250 ml på lager?
Køb Kevin Murphy - Blonde Angel Treatment - 250 ml

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

Kevin Murphy - Blonde Angel Treatment - 250 ml

Kevin Murphy - Blonde Angel Treatment - 250 ml Produktfakta

  • Navn: Kevin Murphy - Blonde Angel Treatment - 250 ml
  • Mærke: kevin murphy
  • Pris: Kr. 228.00
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 9339341017066

Kevin Murphy - Blonde Angel Treatment - 250 ml fra kevin murphy

Kevin Murphy - Blonde Angel Treatment - 250 ml får stadig topkarakter blandt forbrugerne der har købt den i den eftertragtede varegruppe Hårpleje > Hårkur & Hårmasker. Du får også hele de lovpligtige 14 dages returret oven i hatten når du køber Kevin Murphy - Blonde Angel Treatment - 250 ml. Fun fact er at de fleste shoppere i Danmark køber Kevin Murphy - Blonde Angel Treatment - 250 ml fra den meget brugte forhandler BilligParfume.dk, der er blandt de førende i Norden inden for branchen. Blandt alle varerne i shoppen kan du shoppe løs efter lækre varer, deriblandt også Kevin Murphy - Blonde Angel Treatment - 250 ml. Ved at købe dine varer i en webshop er varerne billigere- det skyldes bl.a. at sådan noget som husleje kan være meget lavere, da en god beliggenhed ikke er nødvendig.

Kevin Murphy - Blonde Angel Treatment - 250 ml og online fordele

Køber du produkter i forskellige webshops, får du andre fordele, fordi webshops er underlagt en lovgivning, de skal følge. Du får med dine varer 14 dages returret. når dine varer købes i en shop, der findes også shops, der er endnu bedre og giver mere det er slet ikke ualmindeligt, at få 30, 60 eller 90 dages returret i dag. Husk også på, at du online har et kæmpe udvalg, som gør det let at sammenligne priser, på tværs af forskellige webshops. Og du kan faktisk sammenligne priser når du har lyst, uden at være afhængig af butikkers åbningstider. En anden ting du også slipper for, at skulle indrette sig efter, hvornår butikkerne synes, de skal holde åbent. Efter at have afsluttet din handel, bliver dine varer sendt til dig, eller du kan bede dem om at sende til dit arbejde i stedet for, og det kan frit vælges, når du angiver leveringadresse. I onlineshoppen er der ingen kø køer er en saga blot, her er det direkte til kassen og betale med det samme, så behøver du ikke længere forudsige, hvilken kø der er hurtigst - vi gætter aldrig rigtigt alligevel.