Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Kevin Murphy – Blow Dry Ever Bounce – 150 ml

kr. 257,95

Kevin Murphy Blow.Dry Ever.Bounce 150 ml
Blow.Dry Ever.Bounce fra Kevin Murpht er en føntørringsspray, som aktiveres af varmen fra din føntørrer, og skaber en glat tekstur med bounce, der holder i flere dage. Letvægtssprayen hjælper med at holde fugten ud … læs mere her

Er Kevin Murphy - Blow Dry Ever Bounce - 150 ml på lager?
Køb Kevin Murphy - Blow Dry Ever Bounce - 150 ml

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

Kevin Murphy - Blow Dry Ever Bounce - 150 ml

Kevin Murphy - Blow Dry Ever Bounce - 150 ml Produktfakta

  • Navn: Kevin Murphy - Blow Dry Ever Bounce - 150 ml
  • Mærke: kevin murphy
  • Pris: Kr. 257.95
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 9339341022619

Kevin Murphy - Blow Dry Ever Bounce - 150 ml fra kevin murphy

Kevin Murphy - Blow Dry Ever Bounce - 150 ml kan på grund af dens store popularitet nu findes i den altid eftertragtede varekategori Hårpleje > Hårolie & Serum. Vidste du, at du også får de lovpligtige 14 dages returret oven i hatten når du køber Kevin Murphy - Blow Dry Ever Bounce - 150 ml. Du kan roligt gøre som rigtig mange andre har gjort før dig og købe din Kevin Murphy - Blow Dry Ever Bounce - 150 ml ved den velkendte shop BilligParfume.dk, der har forstået at dække hele Danmark med de helt rigtige varer. Blandt alle varerne i shoppen finder mange det de leder efter, deriblandt også Kevin Murphy - Blow Dry Ever Bounce - 150 ml. Når du handler online er varerne billigere- og det kan lade sig gøre fordi shoppen sparer husleje til en almindelig butik.

Kevin Murphy - Blow Dry Ever Bounce - 150 ml og online fordele

Køber du produkter i forskellige webshops, begunstiges du af bedre rettigheder, end hvis du handler i en fysisk butik. Varer som er købt i en dansk webshop, skal have returret i 14 dage. når produkterne er købt online, der er endda shops, der vælger at give mere og nogle giver endda et helt års returret. At handle online giver dig også en anden fordel, som er et stort udvalg, og priser og betingelser er let for dig at sammenligne, iblandt alle de shops der sælger det, du er ude efter. Og i dag kan du uden videre sammenligne priser når du sidder på toilettet med din mobiltelefon. Den helt stort fordel ved købe produkterne online er at slippe for, at være afhængig af at nå at handle i butikkens åbningstid. Webshoppen kan sende produkterne hjem til dig, eller de kan blive sendt til din arbejdsplads, så du kan vælge det, det er lettes for dig. I dag er der ingen grund til at skulle stå i kø ved en kasse - ved online handel så det er direkte til kassen, når du er færdig med at handle, så spilder du ikke din tid på at vente på fru Hansen, der lige skal spørge om, hvad hver enkelt ting koster.