Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Kevin Murphy – Blow Dry Wash – 40 ml

kr. 58,00

Kevin Murphy Blow.Dry Wash Shampoo 40 ml
Blow.Dry Wash fra Kevin Murphy er en styrkende shampoo til alle der styler sit hår med varmeredskaber på næsten dagligt basis.
Denne serie er blevet specielt designet til at beskytte hår, hvor stylingen er essenti … læs mere her

Er Kevin Murphy - Blow Dry Wash - 40 ml på lager?
Køb Kevin Murphy - Blow Dry Wash - 40 ml

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

Kevin Murphy - Blow Dry Wash - 40 ml

Kevin Murphy - Blow Dry Wash - 40 ml Produktfakta

  • Navn: Kevin Murphy - Blow Dry Wash - 40 ml
  • Mærke: kevin murphy
  • Pris: Kr. 58.00
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 9339341037033

Kevin Murphy - Blow Dry Wash - 40 ml fra kevin murphy

Kevin Murphy - Blow Dry Wash - 40 ml er tilføjet i shoppen på grund af den store efterspørgsel i vores varekategori Hårpleje > Shampoo. Du bliver ved købet også tildelt de lovpligtige 14 dages returret med når du køber Kevin Murphy - Blow Dry Wash - 40 ml. Det er snart allemandsviden at man helst køber sin Kevin Murphy - Blow Dry Wash - 40 ml i webshoppen BilligParfume.dk, der virkelig har samlet toppen af de mest populære varer. Hos webshoppens store udvalg finder du noget for alle, som jo fx kan være Kevin Murphy - Blow Dry Wash - 40 ml. Når der handles i webshop er varerne billigere- det er effekten af, at den attraktive adresse på strøget ikke er nødvendig, og man dermed sparer meget på huslejen.

Kevin Murphy - Blow Dry Wash - 40 ml og online fordele

Når du svinger kortet i de danske webshops, er der bedre fordele, så du på nogle områder er bedre stillet, end hvis du handler I fysiske butikker. Loven siger, du har ret til at returnere dine varer indenfor 14 dage. når produkterne er købt online, og i nogle tilfælde giver shoppen endda mere og nogle giver endda et helt års returret. At webshops har alt liggende klar til dig online, betyder også at deres priser online, og det er let at gennemskue, hvilken pris og betingelser der er bedst, iblandt alle de shops der sælger det, du er ude efter. Og i dag kan du uden videre sammenligne priser når du har lyst, uden at være afhængig af butikkers åbningstider. Ved at købe dine varer online, slipper du for, at bære alle varerne fra butikkens hylder hele vejen gennem butikken og hjem til dig selv. Webshoppen sender din varer direkte til din adresse, eller du kan bede dem om at sende til dit arbejde i stedet for, så vælg det, der passer bedst til dig. Webshops har ikke en kø som i butikker eller supermarkeder så det er direkte til kassen, når du er færdig med at handle, så spilder du ikke din tid på at vente på fru Hansen, der lige skal spørge om, hvad hver enkelt ting koster.