Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Kevin Murphy – Doo Over – 100 ml

kr. 137,95

Kevin Murphy Doo.Over Hair Spray 100 ml
Doo.Over fra Kevin Murphy hjælper med at opnå volumen og struktur – en lækker finishing pulverspray. Du får også et let hold, hvilket gør at frisuren stadig er bevægelig. Med Doo.Over kan du opnå volumen i dit hår, … læs mere her

Er Kevin Murphy - Doo Over - 100 ml på lager?
Køb Kevin Murphy - Doo Over - 100 ml

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

Kevin Murphy - Doo Over - 100 ml

Kevin Murphy - Doo Over - 100 ml Produktfakta

  • Navn: Kevin Murphy - Doo Over - 100 ml
  • Mærke: kevin murphy
  • Pris: Kr. 137.95
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 9339341035572

Kevin Murphy - Doo Over - 100 ml fra kevin murphy

Kevin Murphy - Doo Over - 100 ml er tilføjet i shoppen på grund af den store efterspørgsel i den eftertragtede varegruppe Styling > Hårlak & Hairspray. Vidste du, at du også får de lovpligtige 14 dages returret med din pakke når du køber Kevin Murphy - Doo Over - 100 ml. Mange er udmærket klar over, at man køber din Kevin Murphy - Doo Over - 100 ml i webshoppen BilligParfume.dk, der har forstået vigtigheden af at have de rigtige varer på hylden. Vi har håndplukket varerne og blandt dem kan du shoppe løs efter lækre varer, det kan jo passende være Kevin Murphy - Doo Over - 100 ml. Køber du varer online er varerne billigere- det skyldes bl.a. at sådan noget som husleje kan være meget lavere, da en god beliggenhed ikke er nødvendig.

Kevin Murphy - Doo Over - 100 ml og online fordele

Alle de tilfælde, hvor online webshops frister dig til at købe varer, er betingelserne lidt gunstigere, fordi webshops er underlagt en lovgivning, de skal følge. Dansk lov kræver af webshoppen, at de skal give dig 14 dages returret. når du har handlet dine varer, der findes også shops, der er endnu bedre og giver mere og nogle giver endda et helt års returret. En anden fordel ved online shops er, at alle varer og priser ligger online, og det er let at gennemskue, hvilken pris og betingelser der er bedst, uden af være afhængig af, at det skal være tæt på din bopæl. Og i dag kan du uden videre sammenligne priser når du har lyst, uden at være afhængig af butikkers åbningstider. Den helt stort fordel ved købe produkterne online er at slippe for, at være underlagt butikkernes åbningstider. Online shoppen får Posten til at levere dine varer til din adresse, eller de kan blive sendt til din arbejdsplads, og det giver en god fleksibilitet for dig. Den irriterende kassekø undgår du ved at handle online så gå let og ubesværet direkte til kassen, når du er færdig med at handle, så slip for de sædvanlige forkerte valg af kø - man vælger altid den langsomste.