Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Kevin Murphy – Easy.Rider – 100 gr.

kr. 228,00

Kevin Murphy Easy.Rider Anti-Frizz Creme 100 gr.
EASY.RIDER fra Kevin Murphy, er hårstyling produkt med mange egenskaber. Kan med fordle bruges når du ønsker at tæmme det flyvske og krusede hår, når du ønser løft og separation i det glatte hår eller som k … læs mere her

Er Kevin Murphy - Easy.Rider - 100 gr. på lager?
Køb Kevin Murphy - Easy.Rider - 100 gr.

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

Kevin Murphy - Easy.Rider - 100 gr.

Kevin Murphy - Easy.Rider - 100 gr. Produktfakta

  • Navn: Kevin Murphy - Easy.Rider - 100 gr.
  • Mærke: kevin murphy
  • Pris: Kr. 228.00
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 9339341017677

Kevin Murphy - Easy.Rider - 100 gr. fra kevin murphy

Kevin Murphy - Easy.Rider - 100 gr. ligger på hylden i det store sortiment der er i vores gruppe af varer Styling > Hårgele & Hårcreme. Din pakke kommer hjem til dig med de lovpligtige 14 dages returret med når du køber Kevin Murphy - Easy.Rider - 100 gr.. Det er efterhånden velkendt at online shoppere køber deres Kevin Murphy - Easy.Rider - 100 gr. online hos webshoppen BilligParfume.dk, som giver dig det store udvalg til de rigtige priser. Hos webshoppens store udvalg finder du noget for alle, det kan jo passende være Kevin Murphy - Easy.Rider - 100 gr.. Køber du varer online er priserne bedre- det skyldes bl.a. at sådan noget som husleje kan være meget lavere, da en god beliggenhed ikke er nødvendig.

Kevin Murphy - Easy.Rider - 100 gr. og online fordele

Købes der ind i en webshop, begunstiges du af bedre rettigheder, end hvis du handler i en fysisk butik. Alle danske webshops skal jævnfør loven give 14 dages returret. når produkterne er købt online, og du kan finde webshops der giver mere og nogle giver endda et helt års returret. At handle online giver dig også en anden fordel, som er et stort udvalg, og det er let at gennemskue, hvilken pris og betingelser der er bedst, uden af være afhængig af, at det skal være tæt på din bopæl. Din sammenligning kan du rent faktisk lave i løbet af nul-komma-fem med din smartphone eller tablet. Den helt stort fordel ved købe produkterne online er at slippe for, at bæreposen med varerne går i stykker på vej hjem. Dine varer bliver sendt direkte hjem til dig, eller du kan bede dem om at sende til dit arbejde i stedet for, du skal bare huske at vælge den rigtige adresse. Glem alt om at stå i kø, hvor ekspedienten lige skal ringe til en anden for at høre, hvorfor prisen ikke går ind til det rigtige. Når handlen foregår online køer er en saga blot, her er det direkte til kassen og betale med det samme, så det er slut med at blive irriteret over langsomme mennesker i køen.