Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Kevin Murphy – Full Again – 150 ml

kr. 228,00

Kevin Murphy Full.Again Thickening Lotion 150 ml
Full.Again fra Kevin Murphy er den ultimative stylingcreme til dig der ønsker følelsen af et kraftigere og fyldigere hår.
Full.Again er tilsat æteriske olier der giver følelsen af et kraftigere hår, samt g … læs mere her

Er Kevin Murphy - Full Again - 150 ml på lager?
Køb Kevin Murphy - Full Again - 150 ml

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

Kevin Murphy - Full Again - 150 ml

Kevin Murphy - Full Again - 150 ml Produktfakta

  • Navn: Kevin Murphy - Full Again - 150 ml
  • Mærke: kevin murphy
  • Pris: Kr. 228.00
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 9339341016342

Kevin Murphy - Full Again - 150 ml fra kevin murphy

Kevin Murphy - Full Again - 150 ml er tilføjet i shoppen på grund af den store efterspørgsel i den eftertragtede varegruppe Styling > Hårgele & Hårcreme. Når du bestiller her får du de lovpligtige 14 dages returret der sikrer dig, hvis du mod forventning skulle fortryde købet af Kevin Murphy - Full Again - 150 ml. Vidste du at størstedelen af dem der handler online køber Kevin Murphy - Full Again - 150 ml i webshoppen BilligParfume.dk, der har forstået vigtigheden af at have de rigtige varer på hylden. Vi har håndplukket varerne og blandt dem finder mange det de leder efter, og der kan klikkes køb på Kevin Murphy - Full Again - 150 ml. Købes der ind i online webshops er priserne bedre- når webshoppen sparer de penge som en almindelig butik bruger, så kommer det dig til gode.

Kevin Murphy - Full Again - 150 ml og online fordele

Du skal have i tankerne, når du handler online, er du stillet lidt bedre, som du ikke nødvendigvis får i fysiske butikker. Alle danske webshops skal jævnfør loven give 14 dages returret. efter du har købt dine varer, der er endda shops, der vælger at give mere der kan forlænge din standard returret med både uger og måneder. En anden fordel ved online shops er, at alle varer og priser ligger online, og det at sammenlligne priser bliver en leg, på tværs af forskellige webshops. Du kan oven i købet gøre det i løbet af nul-komma-fem med din smartphone eller tablet. Ved at købe dine varer online, slipper du for, at varens pris er forskellige fra skiltet og til kasseapparatet, så du skal stå i kø bagefter for at få den rigtige pris. Når du har købt dine varer, sendes de til din adresse, alternativt kan de sendes til dig arbejde, og få den løsning, der passer bedst for dig. I onlineshoppen er der ingen kø køer er en saga blot, her er det direkte til kassen og betale med det samme, så behøver du ikke længere forudsige, hvilken kø der er hurtigst - vi gætter aldrig rigtigt alligevel.