Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Kevin Murphy – Hydrate Me Rinse – 40 ml

kr. 58,00

Kevin Murphy Hydrate-Me.Rinse Conditioner 40 ml
Hydrate Me Rinse fra Kevin Murphy, er en conditioner med ekstemt plejende og fugtgivende egenskaber. Giver dit hår øejeblikkelig fugt og er velegnet til tørt, skadet eller behandlet hår og spaltede spidser. … læs mere her

Er Kevin Murphy - Hydrate Me Rinse - 40 ml på lager?
Køb Kevin Murphy - Hydrate Me Rinse - 40 ml

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

Kevin Murphy - Hydrate Me Rinse - 40 ml

Kevin Murphy - Hydrate Me Rinse - 40 ml Produktfakta

  • Navn: Kevin Murphy - Hydrate Me Rinse - 40 ml
  • Mærke: kevin murphy
  • Pris: Kr. 58.00
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 9339341017585

Kevin Murphy - Hydrate Me Rinse - 40 ml fra kevin murphy

Kevin Murphy - Hydrate Me Rinse - 40 ml fås sammen med en masse andre varer lige her i shoppen i vores gruppe af varer Hårprodukter > Hårpleje. Du får også hele de lovpligtige 14 dages returret oven i hatten når du køber Kevin Murphy - Hydrate Me Rinse - 40 ml. Den gode service betyder at rigtig mange i Danmark køber deres Kevin Murphy - Hydrate Me Rinse - 40 ml hos den populære shop BilligParfume.dk, der har forstået at dække hele Danmark med de helt rigtige varer. I det store udvalg af varer finder du noget for alle, deriblandt også Kevin Murphy - Hydrate Me Rinse - 40 ml. Køber du varer online er priserne bedre- og det lader sig gøre, når man ikke skal betale til showroom og butikker på dyre adresser.

Kevin Murphy - Hydrate Me Rinse - 40 ml og online fordele

Hvis du shopper online, er du stillet lidt bedre, end loven foreskriver for de fysiske butikker. Du får med dine varer 14 dages returret. når du har handlet dine varer, der er endda shops, der vælger at give mere og det kommer dig tilgode som forbruger. At handle online giver dig også en anden fordel, som er et stort udvalg, og prissammenlignen er let at foretage, når man kan se de forskellige shops priser med det samme. Din sammenligning kan du rent faktisk lave fra mobilen eller en tablet uden brug af en computer. En af de store fordele når du handler online, er du slipper for, at være afhængig af at nå at handle i butikkens åbningstid. Et fragtfirma som f.eks. Postnord eller GLS sender varerne til din adresse, hvis du ikke har valgt at få dem sendt hen til dit arbejde, så du kan frit vælge den løsning, der er bedst for dig. Du kan også springe en lang kø ved kassen over køer er en saga blot, her er det direkte til kassen og betale med det samme, så ungå de trælse frustrationer over, at det kan tage så lang tid for folk at finde de sidste mønter frem.