Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Kevin Murphy – Hydrate Me Wash – 40 ml

kr. 58,00

Kevin Murphy Hydrate-Me.Wash 40 ml
En fugtgivende shampoo til tørt eller behandlet hår, der giver håret en intens og fugtgivende pleje. HYDRATE-ME.WASH er perfekt til farvet hår, da den både reparerer håret og bevarer farven længst muligt. Det er denne un … læs mere her

Er Kevin Murphy - Hydrate Me Wash - 40 ml på lager?
Køb Kevin Murphy - Hydrate Me Wash - 40 ml

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

Kevin Murphy - Hydrate Me Wash - 40 ml

Kevin Murphy - Hydrate Me Wash - 40 ml Produktfakta

  • Navn: Kevin Murphy - Hydrate Me Wash - 40 ml
  • Mærke: kevin murphy
  • Pris: Kr. 58.00
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 9339341017592

Kevin Murphy - Hydrate Me Wash - 40 ml fra kevin murphy

Kevin Murphy - Hydrate Me Wash - 40 ml kan man finde her i shoppen blandt alle varerne i den populære kategori Hårpleje > Shampoo. Din pakke kommer hjem til dig med de lovpligtige 14 dages returret der er en god garanti mod at købe det forkerte. Du kan inden for fristen bare returnere Kevin Murphy - Hydrate Me Wash - 40 ml. Her i Danmark er der mange, der køber deres Kevin Murphy - Hydrate Me Wash - 40 ml ved den velkendte shop BilligParfume.dk, der er blandt de førende i Norden inden for branchen. Vi har håndplukket varerne og blandt dem går mange på jagt efter deres mål, og der kan klikkes køb på Kevin Murphy - Hydrate Me Wash - 40 ml. Når du handler online kan priserne findes lavere end i butikker- fordi webshoppen ikke har udgifter til en fysisk butik.

Kevin Murphy - Hydrate Me Wash - 40 ml og online fordele

Når du lader dig friste, og får købt nogle produkter online, er du sikret lidt bedre rettigheder, som ikke nødvendigvis findes i fysiske butikker. Den danske lovgivning giver dig 14 dages returret. når dine varer købes i en shop, og nogle webshops har valgt at give mere og forlænger din returret til mere end de 14 dage. Når webshops har hele deres varekatalog liggende online, kan du se hele udvalget, og det bevirker, at du med få klik kan finde det bedste tilbud, uden af være afhængig af, at det skal være tæt på din bopæl. Og du kan faktisk sammenligne priser direkte på din mobiltelefon i bussen eller toget. Du får også en anden stor fordel, når du shopper online, og det er du slipper for, at være underlagt butikkernes åbningstider. Webshoppen kan sende produkterne hjem til dig, eller de kan blive sendt til din arbejdsplads, du skal bare huske at vælge den rigtige adresse. Webshops har ikke en kø som i butikker eller supermarkeder så det er direkte til kassen, når du er færdig med at handle, så spilder du ikke din tid på at vente på fru Hansen, der lige skal spørge om, hvad hver enkelt ting koster.