Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Kevin Murphy – Re Store – 200 ml

kr. 258,00

Kevin Murphy Re.Store 200 ml
Re.Store fra Kevin Murphy, er en reparerende, fornyende og gendannende behandling af tørt, beskadiget og kruset håret. RE.STORE rekonstruerer håret så det føles glattere, mere glansfuldt og stærkere. Den er ideel til alle hårt … læs mere her

Er Kevin Murphy - Re Store - 200 ml på lager?
Køb Kevin Murphy - Re Store - 200 ml

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

Kevin Murphy - Re Store - 200 ml

Kevin Murphy - Re Store - 200 ml Produktfakta

  • Navn: Kevin Murphy - Re Store - 200 ml
  • Mærke: kevin murphy
  • Pris: Kr. 258.00
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 9339341020448

Kevin Murphy - Re Store - 200 ml fra kevin murphy

Kevin Murphy - Re Store - 200 ml er en af de håndplukkede varenumre her i shoppen i vores varekategori Hårpleje > Hårkur & Hårmasker. Husk du får hele de lovpligtige 14 dages returret der giver dig en god sikkerhed, hvis du alligevel ikke skal bruge Kevin Murphy - Re Store - 200 ml. Fun fact er at de fleste shoppere i Danmark køber Kevin Murphy - Re Store - 200 ml online hos webshoppen BilligParfume.dk, der har alle de efterspurgte varer i deres sortiment. Blandt alle varerne i shoppen finder du noget for alle, det kan jo passende være Kevin Murphy - Re Store - 200 ml. Når der handles i webshop er priserne mere attraktive end i butikkerne- fordi webshoppen ikke har udgifter til en fysisk butik.

Kevin Murphy - Re Store - 200 ml og online fordele

Forbrugere der køber produkter i danske webshops, er du stillet lidt bedre, end loven foreskriver for de fysiske butikker. Lovgivningen dikterer min. 14 dages returret. efter du har foretaget dit køb på nettet, der er endda shops, der vælger at give mere end de 14 dage, de er forpligtet til. Husk også på, at du online har et kæmpe udvalg, og det giver en god gennemsigtighed på priserne, iblandt alle de shops der sælger det, du er ude efter. For at det ikke skal være løgn, kan du endda lave en prissammenligning så snart du lige har fem minutter, og sidder ved computeren eller med din telefon. Den helt stort fordel ved købe produkterne online er at slippe for, at være afhængig af at nå at handle i butikkens åbningstid. Når du har købt dine varer, sendes de til din adresse, eller de kan blive sendt til din arbejdsplads, så du kan vælge det, det er lettes for dig. De tider med at stå i kø er længe forbi - i dag handler vi online og så det er direkte til kassen, når du er færdig med at handle, så det er slut med at blive irriteret over langsomme mennesker i køen.