Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Kevin Murphy – Rough Rider Styling Clay – 30 gr.

kr. 88,00

Kevin Murphy Rough.Rider Moldable Styling Clay 30 gr.
Rough.Rider Styling Clay fra Kevin Murphy, er en lervoks med stærkt hold, perfekt til at give et defineret look og med en lækker mat finish. Den indeholder ekstrakt fra soyabønner og gylden bambus, der … læs mere her

Er Kevin Murphy - Rough Rider Styling Clay - 30 gr. på lager?
Køb Kevin Murphy - Rough Rider Styling Clay - 30 gr.

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

Kevin Murphy - Rough Rider Styling Clay - 30 gr.

Kevin Murphy - Rough Rider Styling Clay - 30 gr. Produktfakta

  • Navn: Kevin Murphy - Rough Rider Styling Clay - 30 gr.
  • Mærke: kevin murphy
  • Pris: Kr. 88.00
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 9339341017646

Kevin Murphy - Rough Rider Styling Clay - 30 gr. fra kevin murphy

Kevin Murphy - Rough Rider Styling Clay - 30 gr. fås sammen med en masse andre varer lige her i shoppen i varegruppen Styling > Hårgele & Hårcreme. Du får oven i købet de lovpligtige 14 dages returret som er en fin sikkerhed for dig, hvis du nu fortryder dig køb af Kevin Murphy - Rough Rider Styling Clay - 30 gr.. Her i Danmark er der mange, der køber deres Kevin Murphy - Rough Rider Styling Clay - 30 gr. hos onlineshoppen BilligParfume.dk, som ikke bare er en døgnflue, men har bevist sit eksistensgrundlag gennem lang tid. Her i online shoppens kæmpe udvalg går mange på jagt efter deres mål, og der er det oplagte valg Kevin Murphy - Rough Rider Styling Clay - 30 gr.. Når du handler online er priserne bedre- det skyldes bl.a. at sådan noget som husleje kan være meget lavere, da en god beliggenhed ikke er nødvendig.

Kevin Murphy - Rough Rider Styling Clay - 30 gr. og online fordele

Når du handler online, giver de dig lidt bedre rettigheder, som ikke nødvendigvis findes i fysiske butikker. Lovgivningen dikterer min. 14 dages returret. efter du har foretaget dit køb på nettet, og i nogle tilfælde giver shoppen endda mere som ligger udover de lovpligtige 14 dage. Oveni returretten har du online også et ret stort udvalg af varer og shops, og det at sammenlligne priser bliver en leg, i de mange webshops der er på det danske marked. Det er let i dag at sammenligne priser - du kan gøre det så snart du lige har fem minutter, og sidder ved computeren eller med din telefon. Du får også en anden stor fordel, når du shopper online, og det er du slipper for, at døje med at få bugseret alle varerne hjem til dig selv. Webshoppen kan sende produkterne hjem til dig, eller du kan bede dem om at sende til dit arbejde i stedet for, du skal bare huske at vælge den rigtige adresse. Glem alt om at stå i kø, hvor ekspedienten lige skal ringe til en anden for at høre, hvorfor prisen ikke går ind til det rigtige. Når handlen foregår online det er slut med dårlig køkultur og vrissende mennesker, så slip for de sædvanlige forkerte valg af kø - man vælger altid den langsomste.