Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Kevin Murphy – Session Spray – 100 ml

kr. 137,95

Kevin Murphy Session.Spray 100 ml – Travel Size
Kevin Murphy Session.Spray er en ultralet hårspray der giver et langvarigt og kraftigt hold – uden at det føles stift. Session.Spray beskytter håret, samtidig med at den tilfører glans og volumen. Derudover … læs mere her

Er Kevin Murphy - Session Spray - 100 ml på lager?
Køb Kevin Murphy - Session Spray - 100 ml

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

Kevin Murphy - Session Spray - 100 ml

Kevin Murphy - Session Spray - 100 ml Produktfakta

  • Navn: Kevin Murphy - Session Spray - 100 ml
  • Mærke: kevin murphy
  • Pris: Kr. 137.95
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 9339341035596

Kevin Murphy - Session Spray - 100 ml fra kevin murphy

Kevin Murphy - Session Spray - 100 ml er klar til dig her i shoppen. Du finder den i den altid eftertragtede varekategori Styling > Hårlak & Hairspray. Du får oven i købet de lovpligtige 14 dages returret oven i hatten når du køber Kevin Murphy - Session Spray - 100 ml. Det overrasker ikke nogen, at der er mange der køber Kevin Murphy - Session Spray - 100 ml i den kendte webshop BilligParfume.dk, der har forstået at dække hele Danmark med de helt rigtige varer. I det store udvalg af varer finder du noget for alle, som jo fx kan være Kevin Murphy - Session Spray - 100 ml. Køber du varer online sparer du penge- og det kan lade sig gøre fordi shoppen sparer husleje til en almindelig butik.

Kevin Murphy - Session Spray - 100 ml og online fordele

Køber du varer online, begunstiges du af bedre rettigheder, end hvis du handler i en fysisk butik. Webshop skal følge dansk lov, der giver 14 dages retrret. efter du har købt dine varer, og du kan finde webshops der giver mere end de 14 dage, de er forpligtet til. En anden fordel ved online shops er, at alle varer og priser ligger online, og prissammenlignen er let at foretage, i de mange webshops der er på det danske marked. Det er let i dag at sammenligne priser - du kan gøre det på alle tider af døgnet, så længe du er online. En anden ting du også slipper for, at bære alle varerne fra butikkens hylder hele vejen gennem butikken og hjem til dig selv. Et fragtfirma som f.eks. Postnord eller GLS sender varerne til din adresse, medmindre du vælger at få dem sendt til din arbejdsadresse, og det giver en god fleksibilitet for dig. Du kan også springe en lang kø ved kassen over så gå let og ubesværet direkte til kassen, når du er færdig med at handle, så spilder du ikke din tid på at vente på fru Hansen, der lige skal spørge om, hvad hver enkelt ting koster.