Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Kevin Murphy – Session Spray Flex – 100 ml

kr. 137,95

Kevin Murphy Session.Spray Flex 100 ml
Session.Spray Flex er en letvægtshårlak, der skaber et naturligt, moderne og fleksibelt look. Den lækre hårlak fra Kevin Murphy sørger for, at du stadig kan køre en hånd gennem håret, uden at det klistrer sammen elle … læs mere her

Er Kevin Murphy - Session Spray Flex - 100 ml på lager?
Køb Kevin Murphy - Session Spray Flex - 100 ml

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

Kevin Murphy - Session Spray Flex - 100 ml

Kevin Murphy - Session Spray Flex - 100 ml Produktfakta

  • Navn: Kevin Murphy - Session Spray Flex - 100 ml
  • Mærke: kevin murphy
  • Pris: Kr. 137.95
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 9339341035626

Kevin Murphy - Session Spray Flex - 100 ml fra kevin murphy

Kevin Murphy - Session Spray Flex - 100 ml er en af de mest populære varer her på shoppen i kategorien Styling > Hårlak & Hairspray. Din pakke kommer hjem til dig med de lovpligtige 14 dages returret som er en fin sikkerhed for dig, hvis du nu fortryder dig køb af Kevin Murphy - Session Spray Flex - 100 ml. Den gode service betyder at rigtig mange i Danmark køber deres Kevin Murphy - Session Spray Flex - 100 ml fra den meget brugte forhandler BilligParfume.dk, som er den foretrukne shop blandt online shoppere. Hos webshoppens store udvalg finder mange det de leder efter, det kan jo passende være Kevin Murphy - Session Spray Flex - 100 ml. Når der handles i webshop er priserne mere attraktive end i butikkerne- det skyldes bl.a. at sådan noget som husleje kan være meget lavere, da en god beliggenhed ikke er nødvendig.

Kevin Murphy - Session Spray Flex - 100 ml og online fordele

Shoppes der produkter online, er betingelserne lidt gunstigere, som du ikke nødvendigvis får i fysiske butikker. Du får med dine varer 14 dages returret. efter dit online køb, en del shops efterhånden giver endnu mere det er slet ikke ualmindeligt, at få 30, 60 eller 90 dages returret i dag. En stor fordel for dig som forbruger er, at webshops har deres priser online, og det gør en prissammenligning let, i de mange webshops der er på det danske marked. Det er let i dag at sammenligne priser - du kan gøre det når du har lyst, uden at være afhængig af butikkers åbningstider. Du får også en anden stor fordel, når du shopper online, og det er du slipper for, at skulle få det hele til at passe med de forskellige buslinjer og tidspunkter. Shoppen sender din produkter til din adresse, alternativt kan de sendes til dig arbejde, du skal bare huske at vælge den rigtige adresse. I dag er der ingen grund til at skulle stå i kø ved en kasse - ved online handel så det er direkte til kassen, når du er færdig med at handle, så ungå de trælse frustrationer over, at det kan tage så lang tid for folk at finde de sidste mønter frem.