Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Kevin Murphy – Smooth Again Wash – 40 ml

kr. 58,00

Kevin Murphy Smooth.Again-Wash Shampoo 40 ml
Smooth.Again-Wash fra Kevin Murphy, er en blødgørende shampoo målrettet tykt, kruset eller hår der er svært at styre. SMOOTH.AGAIN.WASH genopbygger tykt og uregerligt hår, samtidig med at den er nærende og geno … læs mere her

Er Kevin Murphy - Smooth Again Wash - 40 ml på lager?
Køb Kevin Murphy - Smooth Again Wash - 40 ml

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

Kevin Murphy - Smooth Again Wash - 40 ml

Kevin Murphy - Smooth Again Wash - 40 ml Produktfakta

  • Navn: Kevin Murphy - Smooth Again Wash - 40 ml
  • Mærke: kevin murphy
  • Pris: Kr. 58.00
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 9339341005193

Kevin Murphy - Smooth Again Wash - 40 ml fra kevin murphy

Kevin Murphy - Smooth Again Wash - 40 ml ligger på hylden i det store sortiment der er i kategorien Hårpleje > Shampoo. Og hey - du får jo også lige de lovpligtige 14 dages returret til at sikre dig mod fortrydelse af købet af Kevin Murphy - Smooth Again Wash - 40 ml. Mange er udmærket klar over, at man køber din Kevin Murphy - Smooth Again Wash - 40 ml fra den meget brugte forhandler BilligParfume.dk, som ofte har gode tilbud og sørger for du sparer gode penge. I det store udvalg af varer kan du shoppe løs efter lækre varer, og der er det oplagte valg Kevin Murphy - Smooth Again Wash - 40 ml. Køber du varer online er priserne bedre- og det kan lade sig gøre fordi shoppen sparer husleje til en almindelig butik.

Kevin Murphy - Smooth Again Wash - 40 ml og online fordele

Hvis du shopper online, får du nogle bedre betingelser, som ikke er en selvfølge i fysiske butikker. Webshop skal følge dansk lov, der giver 14 dages retrret. når dine varer købes i en shop, og du kan finde webshops der giver mere og det kommer dig tilgode som forbruger. En anden fordel ved online shops er, at alle varer og priser ligger online, og det er let at gennemskue, hvilken pris og betingelser der er bedst, i den store skov af webshops, der er derude. For at det ikke skal være løgn, kan du endda lave en prissammenligning i løbet af nul-komma-fem med din smartphone eller tablet. En af de store fordele når du handler online, er du slipper for, at du ikke kan bære alle din varer på én gang og skal gå flere gange frem og tilbage til bilen. Webshoppen kan sende produkterne hjem til dig, alternativt kan de sendes til dig arbejde, så du kan frit vælge den løsning, der er bedst for dig. Hvor mange gange har du stået i kø i en butik - det er slut nu, når du handler online så det er direkte til kassen, når du er færdig med at handle, så ungå de trælse frustrationer over, at det kan tage så lang tid for folk at finde de sidste mønter frem.