Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Kevin Murphy – Touchable – 250 ml

kr. 228,00

Kevin Murphy Touchable Spraywax Finishing Hairspray 250 ml
Touchable fra Kevin Murphy er en vægtløs finishingspray der bevarer tekstur og hold, for at forstærke udseendet af separation i håret. Touchable er ideel til et perfekt rodet look, uden at den klæ … læs mere her

Er Kevin Murphy - Touchable - 250 ml på lager?
Køb Kevin Murphy - Touchable - 250 ml

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

Kevin Murphy - Touchable - 250 ml

Kevin Murphy - Touchable - 250 ml Produktfakta

  • Navn: Kevin Murphy - Touchable - 250 ml
  • Mærke: kevin murphy
  • Pris: Kr. 228.00
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 9339341010302

Kevin Murphy - Touchable - 250 ml fra kevin murphy

Kevin Murphy - Touchable - 250 ml kan på grund af dens store popularitet nu findes i den eftertragtede varegruppe Styling > Hårlak & Hairspray. Det er ren luksus at få de lovpligtige 14 dages returret med din pakke når du køber Kevin Murphy - Touchable - 250 ml. Fun fact er at de fleste shoppere i Danmark køber Kevin Murphy - Touchable - 250 ml hos onlineshoppen BilligParfume.dk, der har forstået at dække hele Danmark med de helt rigtige varer. Blandt alle varerne i shoppen finder mange det de leder efter, og der er det oplagte valg Kevin Murphy - Touchable - 250 ml. Når der handles i webshop er priserne mere attraktive end i butikkerne- det er effekten af, at den attraktive adresse på strøget ikke er nødvendig, og man dermed sparer meget på huslejen.

Kevin Murphy - Touchable - 250 ml og online fordele

Shoppes der produkter online, er du sikret lidt bedre rettigheder, fordi webshops er underlagt en lovgivning, de skal følge. Varer som er købt i en dansk webshop, skal have returret i 14 dage. når produkterne er købt online, og nogle webshops har valgt at give mere der kan forlænge din standard returret med både uger og måneder. Når webshops ligger online, får du med et par klik et stort udvalg , og det at sammenlligne priser bliver en leg, blandt de mange udbydere af varer, der findes online. Og i dag kan du uden videre sammenligne priser så snart du lige har fem minutter, og sidder ved computeren eller med din telefon. Den helt stort fordel ved købe produkterne online er at slippe for, at bære alle varerne fra butikkens hylder hele vejen gennem butikken og hjem til dig selv. Shoppen sender din produkter til din adresse, eller du kan bede dem om at sende til dit arbejde i stedet for, og det giver en god fleksibilitet for dig. I onlineshoppen er der ingen kø køer er en saga blot, her er det direkte til kassen og betale med det samme, så slip for de sædvanlige forkerte valg af kø - man vælger altid den langsomste.