Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Kevin Murphy – Un Tangled – 40 ml

kr. 78,00

Kevin Murphy Un.Tangled 40 ml
Un.Tangled fra Kevin Murphy, er en leave-in conditioner der udglatter, styrker og genopbygger håret. En balsam spray der forhindrer at håret filtrer. Derudover yder den også varmebeskyttelse. Un.Tangled har flere forskellige … læs mere her

Er Kevin Murphy - Un Tangled - 40 ml på lager?
Køb Kevin Murphy - Un Tangled - 40 ml

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

Kevin Murphy - Un Tangled - 40 ml

Kevin Murphy - Un Tangled - 40 ml Produktfakta

  • Navn: Kevin Murphy - Un Tangled - 40 ml
  • Mærke: kevin murphy
  • Pris: Kr. 78.00
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 9339341033684

Kevin Murphy - Un Tangled - 40 ml fra kevin murphy

Kevin Murphy - Un Tangled - 40 ml findes stadig i Top-10 eller tæt på i en vores rigtig gode kategorier, nemlig Hårpleje > Hårkur & Hårmasker. Du får oven i købet de lovpligtige 14 dages returret med når du køber Kevin Murphy - Un Tangled - 40 ml. Vidste du at størstedelen af dem der handler online køber Kevin Murphy - Un Tangled - 40 ml hos onlineshoppen BilligParfume.dk, der virkelig har samlet toppen af de mest populære varer. Hos webshoppens store udvalg er der helt sikkert noget for dig, som jo fx kan være Kevin Murphy - Un Tangled - 40 ml. Ved at købe dine varer i en webshop er varerne billigere- det skyldes bl.a. at sådan noget som husleje kan være meget lavere, da en god beliggenhed ikke er nødvendig.

Kevin Murphy - Un Tangled - 40 ml og online fordele

Når du handler online, er du sikret lidt bedre rettigheder, end loven foreskriver for de fysiske butikker. Den danske lovgivning giver dig 14 dages returret. når du har handlet dine varer, og nogle webshops har valgt at give mere for at skille sig ud fra konkurrenterne i markedet. At handle online giver dig også en anden fordel, som er et stort udvalg, og det giver en god gennemsigtighed på priserne, iblandt alle de shops der sælger det, du er ude efter. Og du kan faktisk sammenligne priser fra mobilen eller en tablet uden brug af en computer. Den helt stort fordel ved købe produkterne online er at slippe for, at skulle slæbe varerne hjem fra butikken. Når du har handlet dine produkter, kommer de hjem til din adresse, alternativt kan de sendes til dig arbejde, så du kan vælge det, det er lettes for dig. Hvor mange gange har du stået i kø i en butik - det er slut nu, når du handler online køen er der slet ikke, når du handler online, så spilder du ikke din tid på at vente på fru Hansen, der lige skal spørge om, hvad hver enkelt ting koster.