Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Kevin Murphy – Young Again Masque – 200 ml

kr. 278,00

Kevin Murphy Young.Again.Masque 200 ml
Young.Again.Masque fra Kevin Murphy er en hårmaske der er ekstremt nærende og ideel til tørt og beskadiget hår. Masken går ind og genopbygger håret og tilføjer det en høj koncentration af fugt, hvilket blødgør håret … læs mere her

Er Kevin Murphy - Young Again Masque - 200 ml på lager?
Køb Kevin Murphy - Young Again Masque - 200 ml

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

Kevin Murphy - Young Again Masque - 200 ml

Kevin Murphy - Young Again Masque - 200 ml Produktfakta

  • Navn: Kevin Murphy - Young Again Masque - 200 ml
  • Mærke: kevin murphy
  • Pris: Kr. 278.00
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 9339341019473

Kevin Murphy - Young Again Masque - 200 ml fra kevin murphy

Kevin Murphy - Young Again Masque - 200 ml fås sammen med en masse andre varer lige her i shoppen i den altid eftertragtede varekategori Hårpleje > Hårkur & Hårmasker. Din pakke kommer hjem til dig med de lovpligtige 14 dages returret der sikrer dig, hvis du mod forventning skulle fortryde købet af Kevin Murphy - Young Again Masque - 200 ml. Vidste du at størstedelen af dem der handler online køber Kevin Murphy - Young Again Masque - 200 ml hos den populære shop BilligParfume.dk, der har forstået vigtigheden af at have de rigtige varer på hylden. I det store udvalg af varer kan du shoppe løs efter lækre varer, og der er det oplagte valg Kevin Murphy - Young Again Masque - 200 ml. Når du handler online sparer du penge- fordi webshoppen ikke har udgifter til en fysisk butik.

Kevin Murphy - Young Again Masque - 200 ml og online fordele

Husk at når du køber varer i webshops, er du stillet lidt bedre, end loven foreskriver for de fysiske butikker. Alle danske webshops skal jævnfør loven give 14 dages returret. efter du har købt dine varer, og i nogle tilfælde giver shoppen endda mere som ligger udover de lovpligtige 14 dage. En stor fordel for dig som forbruger er, at webshops har deres priser online, og det gør en prissammenligning let, på tværs af forskellige webshops. Og du kan faktisk sammenligne priser på alle tider af døgnet, så længe du er online. Tænk også på, at ved at handle online, så slipper du helt for, at være afhængig af at nå at handle i butikkens åbningstid. Webshoppen sender din varer direkte til din adresse, hvis du ikke har valgt at få dem sendt hen til dit arbejde, så du kan vælge det, det er lettes for dig. I dag er der ingen grund til at skulle stå i kø ved en kasse - ved online handel køer er en saga blot, her er det direkte til kassen og betale med det samme, så er det aldrig mere ubehaget ved at stå alt for tæt i en kø til kassen.