Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Kevin Murphy – Young Again Rinse – 250 ml

kr. 258,00

Kevin Murphy Young.Again.Rinse Conditioner 250 ml
Young.Again Rinse fra Kevin Murphy, er en conditioner der plejer og genopbygger håret samt genskaber den naturlige glans i håret. Young.Again Rinse er velegnet til tørt og skadet hår og tilfører håret en f … læs mere her

Er Kevin Murphy - Young Again Rinse - 250 ml på lager?
Køb Kevin Murphy - Young Again Rinse - 250 ml

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

Kevin Murphy - Young Again Rinse - 250 ml

Kevin Murphy - Young Again Rinse - 250 ml Produktfakta

  • Navn: Kevin Murphy - Young Again Rinse - 250 ml
  • Mærke: kevin murphy
  • Pris: Kr. 258.00
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 9339341020066

Kevin Murphy - Young Again Rinse - 250 ml fra kevin murphy

Kevin Murphy - Young Again Rinse - 250 ml er en af de førende varer her på shoppen, og ligger i den altid eftertragtede varekategori Hårprodukter > Hårpleje. Der kommer hele de lovpligtige 14 dages returret med din pakke når du køber Kevin Murphy - Young Again Rinse - 250 ml. Det overrasker ikke nogen, at der er mange der køber Kevin Murphy - Young Again Rinse - 250 ml online hos webshoppen BilligParfume.dk, der har alle de efterspurgte varer i deres sortiment. Hos webshoppens store udvalg finder mange det de leder efter, og der er det oplagte valg Kevin Murphy - Young Again Rinse - 250 ml. Når du handler online er priserne bedre- og det lader sig gøre, når man ikke skal betale til showroom og butikker på dyre adresser.

Kevin Murphy - Young Again Rinse - 250 ml og online fordele

Alle de tilfælde, hvor online webshops frister dig til at købe varer, er du sikret lidt bedre rettigheder, fordi webshops er underlagt en lovgivning, de skal følge. Loven siger, du har ret til at returnere dine varer indenfor 14 dage. når produkterne er købt online, og du kan finde webshops der giver mere det er slet ikke ualmindeligt, at få 30, 60 eller 90 dages returret i dag. Derudover har du et meget større udvalg, som gør det let at sammenligne priser, iblandt alle de shops der sælger det, du er ude efter. Og du kan faktisk sammenligne priser når du har lyst, uden at være afhængig af butikkers åbningstider. Du får også en anden stor fordel, når du shopper online, og det er du slipper for, at du ikke kan bære alle din varer på én gang og skal gå flere gange frem og tilbage til bilen. Dine varer bliver sendt direkte hjem til dig, medmindre du vælger at få dem sendt til din arbejdsadresse, så du kan frit vælge den løsning, der er bedst for dig. Hvor mange gange har du stået i kø i en butik - det er slut nu, når du handler online så gå let og ubesværet direkte til kassen, når du er færdig med at handle, så undgår du skrigende unger, der plager deres forældre om slik og søde sager.