Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Kids – Hello Kitty 2 in1 Shampoo & Shower Gel – 400 ml

kr. 49,00

Hello Kitty 2 in1 Shampoo & Shower Gel 400 ml
Ungerne vil elske den lækre 2 i 1 sæbe til badet, i det søde Hello Kitty design. Skøn let duft og nem at vaske ud af både hår og krop.
Fakta & Fordele:

Shampoo og body wash til børn
Gør badet til en leg
400 … læs mere her

Er Kids - Hello Kitty 2 in1 Shampoo & Shower Gel - 400 ml på lager?
Køb Kids - Hello Kitty 2 in1 Shampoo & Shower Gel - 400 ml

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

Kids - Hello Kitty 2 in1 Shampoo & Shower Gel - 400 ml

Kids - Hello Kitty 2 in1 Shampoo & Shower Gel - 400 ml Produktfakta

  • Navn: Kids - Hello Kitty 2 in1 Shampoo & Shower Gel - 400 ml
  • Mærke: kids
  • Pris: Kr. 49.00
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 8411114089645

Kids - Hello Kitty 2 in1 Shampoo & Shower Gel - 400 ml fra kids

Kids - Hello Kitty 2 in1 Shampoo & Shower Gel - 400 ml ligger på hylden i det store sortiment der er i den godt sælgende kategori Hudpleje Krop > Showergel og Body Scrub. Du får også hele de lovpligtige 14 dages returret med din pakke når du køber Kids - Hello Kitty 2 in1 Shampoo & Shower Gel - 400 ml. Det overrasker ikke nogen, at der er mange der køber Kids - Hello Kitty 2 in1 Shampoo & Shower Gel - 400 ml fra den meget brugte forhandler BilligParfume.dk, som ikke bare er en døgnflue, men har bevist sit eksistensgrundlag gennem lang tid. Vi har håndplukket varerne og blandt dem går mange på jagt efter deres mål, det kan jo passende være Kids - Hello Kitty 2 in1 Shampoo & Shower Gel - 400 ml. Købes der ind i online webshops kan priserne være lavere- det skyldes bl.a. at sådan noget som husleje kan være meget lavere, da en god beliggenhed ikke er nødvendig.

Kids - Hello Kitty 2 in1 Shampoo & Shower Gel - 400 ml og online fordele

Shoppes der produkter online, er du sikret lidt bedre rettigheder, end loven foreskriver for de fysiske butikker. Varer som er købt i en dansk webshop, skal have returret i 14 dage. når dine varer købes i en shop, og nogle webshops har valgt at give mere og det kommer dig tilgode som forbruger. En stor fordel for dig som forbruger er, at webshops har deres priser online, og det giver en god gennemsigtighed på priserne, på tværs af forskellige webshops. For at det ikke skal være løgn, kan du endda lave en prissammenligning så snart du lige har fem minutter, og sidder ved computeren eller med din telefon. En af de store fordele når du handler online, er du slipper for, at du ikke kan bære alle din varer på én gang og skal gå flere gange frem og tilbage til bilen. Dine varer bliver sendt direkte hjem til dig, alternativt kan de sendes til dig arbejde, og det kan frit vælges, når du angiver leveringadresse. Hvor mange gange har du stået i kø i en butik - det er slut nu, når du handler online der er ingen kø online - det er bare direkte til betaling, og så er du videre, så undgår du skrigende unger, der plager deres forældre om slik og søde sager.