Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

La Rive – Aqua Woman – 100 ml – Edp

kr. 99,00

La Rive Aqua Woman Eau de Parfum 100 ml
La Rive Aqua Woman, også kendt som Aqua Bella, er en duft spækket med friske og utroligt feminine duftnuancer. Duften åbner med noterne af frisk mint og citron, i hjertet bliver man ramt at du skønneste florale note … læs mere her

Er La Rive - Aqua Woman - 100 ml - Edp på lager?
Køb La Rive - Aqua Woman - 100 ml - Edp

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

La Rive - Aqua Woman - 100 ml - Edp

La Rive - Aqua Woman - 100 ml - Edp Produktfakta

  • Navn: La Rive - Aqua Woman - 100 ml - Edp
  • Mærke: la rive
  • Pris: Kr. 99.00
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 5901832060147

La Rive - Aqua Woman - 100 ml - Edp fra la rive

La Rive - Aqua Woman - 100 ml - Edp er efter stor efterspørgsel tilføjet i vores gruppe af varer Parfume > Kvinder - Kvindedufte. Vidste du, at du også får de lovpligtige 14 dages returret hvis du skulle fortryde dit køb La Rive - Aqua Woman - 100 ml - Edp. Du kan roligt gøre som rigtig mange andre har gjort før dig og købe din La Rive - Aqua Woman - 100 ml - Edp ved den velkendte shop BilligParfume.dk, der er blandt de førende i Norden inden for branchen. Her i online shoppens kæmpe udvalg kan du shoppe løs efter lækre varer, det kan jo passende være La Rive - Aqua Woman - 100 ml - Edp. Ved at købe dine varer i en webshop kan priserne være lavere- og det kan lade sig gøre fordi shoppen sparer husleje til en almindelig butik.

La Rive - Aqua Woman - 100 ml - Edp og online fordele

Alle de tilfælde, hvor online webshops frister dig til at købe varer, er du sikret lidt bedre rettigheder, som ikke er en selvfølge i fysiske butikker. Du skal kunne returnere dine varer i 14 dage. efter du har foretaget dit køb på nettet, der findes også shops, der er endnu bedre og giver mere som ligger udover de lovpligtige 14 dage. Oveni returretten har du online også et ret stort udvalg af varer og shops, og priser og betingelser er let for dig at sammenligne, i de mange webshops der er på det danske marked. Og i dag kan du uden videre sammenligne priser så snart du lige har fem minutter, og sidder ved computeren eller med din telefon. Den helt stort fordel ved købe produkterne online er at slippe for, at varens pris er forskellige fra skiltet og til kasseapparatet, så du skal stå i kø bagefter for at få den rigtige pris. Webshoppen kan sende produkterne hjem til dig, medmindre du vælger at få dem sendt til din arbejdsadresse, du skal bare huske at vælge den rigtige adresse. Du kan også springe en lang kø ved kassen over der er ingen kø online - det er bare direkte til betaling, og så er du videre, så det er slut med at blive irriteret over langsomme mennesker i køen.