Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

La Rive – Extreme Story – 75 ml – Edt

kr. 95,00

La Rive Extreme Story Eau de Toilette 75 ml
Extreme Story fra La Rive er en aromatisk og krydret duft til mænd, som giver den helt rigtige maskuline elegance. Duften åbner friskt med noter af bergamotte og mountain air, mens hjertet har en elegant floral … læs mere her

Er La Rive - Extreme Story - 75 ml - Edt på lager?
Køb La Rive - Extreme Story - 75 ml - Edt

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

La Rive - Extreme Story - 75 ml - Edt

La Rive - Extreme Story - 75 ml - Edt Produktfakta

  • Navn: La Rive - Extreme Story - 75 ml - Edt
  • Mærke: la rive
  • Pris: Kr. 95.00
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 5901832063223

La Rive - Extreme Story - 75 ml - Edt fra la rive

La Rive - Extreme Story - 75 ml - Edt er en af mange varer her på shoppen og findes i den eftertragtede varegruppe Parfume > Mænd - Herredufte. Der kommer hele de lovpligtige 14 dages returret der sikrer dig, hvis du mod forventning skulle fortryde købet af La Rive - Extreme Story - 75 ml - Edt. Vidste du at størstedelen af dem der handler online køber La Rive - Extreme Story - 75 ml - Edt hos den populære shop BilligParfume.dk, der giver dig det store udvalg af de produkter du leder efter. Her i online shoppens kæmpe udvalg finder mange det de leder efter, som jo fx kan være La Rive - Extreme Story - 75 ml - Edt. Køber du varer online er priserne bedre- og det lader sig gøre, når man ikke skal betale til showroom og butikker på dyre adresser.

La Rive - Extreme Story - 75 ml - Edt og online fordele

Shoppes der produkter online, får du andre fordele, så du på nogle områder er bedre stillet, end hvis du handler I fysiske butikker. Du skal kunne returnere dine varer i 14 dage. efter du har købt dine varer, der findes også shops, der er endnu bedre og giver mere og nogle giver endda et helt års returret. At handle online giver dig også en anden fordel, som er et stort udvalg, og priser og betingelser er let for dig at sammenligne, i de mange webshops der er på det danske marked. Du kan oven i købet gøre det direkte på din mobiltelefon i bussen eller toget. Mange har allerede fundet glæde ved at købe online og slippe for, at du ikke kan bære alle din varer på én gang og skal gå flere gange frem og tilbage til bilen. Et fragtfirma som f.eks. Postnord eller GLS sender varerne til din adresse, medmindre du vælger at få dem sendt til din arbejdsadresse, så vælg det, der passer bedst til dig. Du kan også springe en lang kø ved kassen over køen er der slet ikke, når du handler online, så ungå de trælse frustrationer over, at det kan tage så lang tid for folk at finde de sidste mønter frem.