Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

La Rive – Her Choice – 100 ml – Edp

kr. 95,00

La Rive Her Choice Eau de Parfum 100 ml
Her Choice fra La Rive, en udsøgt, sprudlende og sensuel duftoplevelse. En duft til dig der også elsker My Way duften fra Armani. Her Choice åbner med forførende duftnoter fra orangeblomst og bergamot, hjertet giver … læs mere her

Er La Rive - Her Choice - 100 ml - Edp på lager?
Køb La Rive - Her Choice - 100 ml - Edp

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

La Rive - Her Choice - 100 ml - Edp

La Rive - Her Choice - 100 ml - Edp Produktfakta

  • Navn: La Rive - Her Choice - 100 ml - Edp
  • Mærke: la rive
  • Pris: Kr. 95.00
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 5903719640909

La Rive - Her Choice - 100 ml - Edp fra la rive

La Rive - Her Choice - 100 ml - Edp er en af de mest populære varer her på shoppen i den eftertragtede varegruppe Parfume > Kvinder - Kvindedufte. Og hey - du får jo også lige de lovpligtige 14 dages returret som er en fin sikkerhed for dig, hvis du nu fortryder dig køb af La Rive - Her Choice - 100 ml - Edp. Langt de fleste i Norden køber deres La Rive - Her Choice - 100 ml - Edp i den kendte webshop BilligParfume.dk, som ofte har gode tilbud og sørger for du sparer gode penge. Vi har håndplukket varerne og blandt dem finder mange det de leder efter, som jo fx kan være La Rive - Her Choice - 100 ml - Edp. Når du handler online er priserne mere attraktive end i butikkerne- og det lader sig gøre, når man ikke skal betale til showroom og butikker på dyre adresser.

La Rive - Her Choice - 100 ml - Edp og online fordele

Når du lader dig friste, og får købt nogle produkter online, er du stillet lidt bedre, som du ikke nødvendigvis får i fysiske butikker. Webshop skal følge dansk lov, der giver 14 dages retrret. når dine varer købes i en shop, og du kan finde webshops der giver mere det er slet ikke ualmindeligt, at få 30, 60 eller 90 dages returret i dag. At webshops har alt liggende klar til dig online, betyder også at deres priser online, og det giver en god gennemsigtighed på priserne, i den store skov af webshops, der er derude. For at det ikke skal være løgn, kan du endda lave en prissammenligning når du har lyst, uden at være afhængig af butikkers åbningstider. Mange har allerede fundet glæde ved at købe online og slippe for, at bæreposen med varerne går i stykker på vej hjem. Efter at have afsluttet din handel, bliver dine varer sendt til dig, eller du kan bede dem om at sende til dit arbejde i stedet for, du skal bare huske at vælge den rigtige adresse. Du kan også springe en lang kø ved kassen over så gå bare direkte til kassen, når du har fundet dine varer, og betal med det samme, så er det aldrig mere ubehaget ved at stå alt for tæt i en kø til kassen.