Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

La Rive – His Passion – 100 ml – Edt

kr. 95,00

La Rive His Passion Eau de Toilette 100 ml
His Passion fra La Rive er en maskulin herreduft med aromatiske noter som bl.a. bergamot og havnoter, efterfulgt af geranium og roamarin inden den afrundes med den varme og kraftfulde bund af tonkabønner, patchou … læs mere her

Er La Rive - His Passion - 100 ml - Edt på lager?
Køb La Rive - His Passion - 100 ml - Edt

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

La Rive - His Passion - 100 ml - Edt

La Rive - His Passion - 100 ml - Edt Produktfakta

  • Navn: La Rive - His Passion - 100 ml - Edt
  • Mærke: la rive
  • Pris: Kr. 95.00
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 5901832067764

La Rive - His Passion - 100 ml - Edt fra la rive

La Rive - His Passion - 100 ml - Edt er en af de førende varer her på shoppen, og ligger i kategorien Parfume > Mænd - Herredufte. Din pakke kommer hjem til dig med de lovpligtige 14 dages returret til at sikre dig mod fortrydelse af købet af La Rive - His Passion - 100 ml - Edt. Det er snart allemandsviden at man helst køber sin La Rive - His Passion - 100 ml - Edt online hos webshoppen BilligParfume.dk, der giver dig det store udvalg af de produkter du leder efter. Her i online shoppens kæmpe udvalg kan du shoppe løs efter lækre varer, og der er det oplagte valg La Rive - His Passion - 100 ml - Edt. Når du handler online sparer du penge- og det kan lade sig gøre fordi shoppen sparer husleje til en almindelig butik.

La Rive - His Passion - 100 ml - Edt og online fordele

Shoppes der produkter online, begunstiges du af bedre rettigheder, end loven foreskriver for de fysiske butikker. Den danske lovgivning giver dig 14 dages returret. når produkterne er købt online, og i nogle tilfælde giver shoppen endda mere der kan forlænge din standard returret med både uger og måneder. En stor fordel for dig som forbruger er, at webshops har deres priser online, og det at sammenlligne priser bliver en leg, når man kan se de forskellige shops priser med det samme. Og du kan endda gøre det direkte på din mobiltelefon i bussen eller toget. Tænk også på, at ved at handle online, så slipper du helt for, at døje med at få bugseret alle varerne hjem til dig selv. Shoppen sender din produkter til din adresse, alternativt kan de sendes til dig arbejde, og det giver en god fleksibilitet for dig. Det med at stå i kø i en butik er efterhånden ret gammeldags, når du køber online det er slut med dårlig køkultur og vrissende mennesker, så spilder du ikke din tid på at vente på fru Hansen, der lige skal spørge om, hvad hver enkelt ting koster.