Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

La Rive – Password Parfum Deodorant – 80 ml

kr. 39,00

La Rive Password Parfum Deodorant Natural Spray 80 ml
Password er en elegant og moderne duft, som er perfekt til den nye maskuline mand, som elsker at gøre noget ud af sig selv, og skille sig ud fra mængden. Viol spiller en stor rolle og giver den dejligs … læs mere her

Er La Rive - Password Parfum Deodorant - 80 ml på lager?
Køb La Rive - Password Parfum Deodorant - 80 ml

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

La Rive - Password Parfum Deodorant - 80 ml

La Rive - Password Parfum Deodorant - 80 ml Produktfakta

  • Navn: La Rive - Password Parfum Deodorant - 80 ml
  • Mærke: la rive
  • Pris: Kr. 39.00
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 5901832063001

La Rive - Password Parfum Deodorant - 80 ml fra la rive

La Rive - Password Parfum Deodorant - 80 ml er en af de førende varer her på shoppen, og ligger i den eftertragtede varegruppe Deodoranter > Deodoranter Mænd. Du får også hele de lovpligtige 14 dages returret med din pakke når du køber La Rive - Password Parfum Deodorant - 80 ml. Den gode service betyder at rigtig mange i Danmark køber deres La Rive - Password Parfum Deodorant - 80 ml i den kendte webshop BilligParfume.dk, der har forstået vigtigheden af at have de rigtige varer på hylden. I det store udvalg af varer er der helt sikkert noget for dig, det kan jo passende være La Rive - Password Parfum Deodorant - 80 ml. Når der handles i webshop kan priserne findes lavere end i butikker- det er effekten af, at den attraktive adresse på strøget ikke er nødvendig, og man dermed sparer meget på huslejen.

La Rive - Password Parfum Deodorant - 80 ml og online fordele

Hver eneste gang, du shopper online i en dansk webshop, giver de dig lidt bedre rettigheder, så du på nogle områder er bedre stillet, end hvis du handler I fysiske butikker. Dansk lov kræver af webshoppen, at de skal give dig 14 dages returret. når dine varer købes i en shop, og nogle webshops har valgt at give mere der kan forlænge din standard returret med både uger og måneder. En anden fordel ved online shops er, at alle varer og priser ligger online, som gør det let at sammenligne priser, uden af være afhængig af, at det skal være tæt på din bopæl. Det er let i dag at sammenligne priser - du kan gøre det på alle tider af døgnet, så længe du er online. En af de store fordele når du handler online, er du slipper for, at være underlagt butikkernes åbningstider. Shoppen sender din produkter til din adresse, eller du kan bede dem om at sende til dit arbejde i stedet for, og det kan frit vælges, når du angiver leveringadresse. Den irriterende kassekø undgår du ved at handle online der er ingen kø online - det er bare direkte til betaling, og så er du videre, så spilder du ikke din tid på at vente på fru Hansen, der lige skal spørge om, hvad hver enkelt ting koster.