Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

La Roche Posay – LRP Lipikar Balm Light AP+M Creme – 400 ml

kr. 219,00

La Roche Posay LRP Lipikar Balm Light AP+M Creme 400 ml
LRP Lipikar Balm Light AP+M Creme fra La Roche Posay, en unik creme til dig med meget- og ekstremt tør hud. Cremen virker lindrerende mod kløe og beroliger huden. Cremen er virkelig skøn til dig med … læs mere her

Er La Roche Posay - LRP Lipikar Balm Light AP+M Creme - 400 ml på lager?
Køb La Roche Posay - LRP Lipikar Balm Light AP+M Creme - 400 ml

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

La Roche Posay - LRP Lipikar Balm Light AP+M Creme - 400 ml

La Roche Posay - LRP Lipikar Balm Light AP+M Creme - 400 ml Produktfakta

  • Navn: La Roche Posay - LRP Lipikar Balm Light AP+M Creme - 400 ml
  • Mærke: la roche posay
  • Pris: Kr. 219.00
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 3337875803786

La Roche Posay - LRP Lipikar Balm Light AP+M Creme - 400 ml fra la roche posay

La Roche Posay - LRP Lipikar Balm Light AP+M Creme - 400 ml kan på grund af dens store popularitet nu findes i den godt sælgende kategori Hudpleje Ansigt > Dagcreme. Når du bestiller her får du de lovpligtige 14 dages returret der sikrer dig, hvis du mod forventning skulle fortryde købet af La Roche Posay - LRP Lipikar Balm Light AP+M Creme - 400 ml. Langt de fleste i Norden køber deres La Roche Posay - LRP Lipikar Balm Light AP+M Creme - 400 ml i webshoppen BilligParfume.dk, der er blandt de førende i Norden inden for branchen. I det store udvalg af varer finder mange det de leder efter, det kan jo passende være La Roche Posay - LRP Lipikar Balm Light AP+M Creme - 400 ml. Købes der ind i online webshops er priserne bedre- det er effekten af, at den attraktive adresse på strøget ikke er nødvendig, og man dermed sparer meget på huslejen.

La Roche Posay - LRP Lipikar Balm Light AP+M Creme - 400 ml og online fordele

Hver eneste gang, du shopper online i en dansk webshop, er betingelserne lidt gunstigere, som ikke er en selvfølge i fysiske butikker. Alle danske webshops skal jævnfør loven give 14 dages returret. efter du har købt dine varer, og i nogle tilfælde giver shoppen endda mere og forlænger din returret til mere end de 14 dage. En stor fordel for dig som forbruger er, at webshops har deres priser online, og det giver en god gennemsigtighed på priserne, i de mange webshops der er på det danske marked. Det er let i dag at sammenligne priser - du kan gøre det når du har lyst, uden at være afhængig af butikkers åbningstider. Når du handler online er du også fri for, at være afhængig af at nå at handle i butikkens åbningstid. Dine varer bliver sendt direkte hjem til dig, eller de kan blive sendt til din arbejdsplads, og få den løsning, der passer bedst for dig. I dag er der ingen grund til at skulle stå i kø ved en kasse - ved online handel så det er direkte til kassen, når du er færdig med at handle, så undgår du skrigende unger, der plager deres forældre om slik og søde sager.