Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Tilbud

Lacoste L 12.12 Eau De Lacoste Blanc Pure White For Men Deodorant spray 150 ml

kr. 184,00

Lacoste L 12.12 Eau De Lacoste Blanc Pure White For Men Deodorant spray er en let, opløftende og forfriskende herre deodorant, med samme skønne sporty duft som den originale Lacoste L 12.12 Eau De Lacoste Blanc Pure White For Men EDT. De forfriskende note … læs mere her

Er Lacoste L 12.12 Eau De Lacoste Blanc Pure White For Men Deodorant Spray 150 ml på lager?

Annonce
Køb Lacoste L 12.12 Eau De Lacoste Blanc Pure White For Men Deodorant Spray 150 ml

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Lacoste L 12.12 Eau De Lacoste Blanc Pure White For Men Deodorant spray 150 ml Varefakta

  • Navn: Lacoste L 12.12 Eau De Lacoste Blanc Pure White For Men Deodorant spray 150 ml
  • Pris: kr. 182.75
  • Fri Fragt: Ja, ved køb over kr. 399
  • Fragt: 29.00
  • Direkte link
  • Fortrydelsesret: 14 dage

Mange leder efter den billigste Lacoste L 12.12 Eau De Lacoste Blanc Pure White For Men Deodorant spray 150 ml på nettet, og de ender oftest ud med at finde tilbud her: gå til shop

Køb Lacoste L 12.12 Eau De Lacoste Blanc Pure White For Men Deodorant spray 150 ml for kun kr. 182.75 allerede i dag, så sendes den direkte hjem til dig. 

Lacoste L 12.12 Eau De Lacoste Blanc Pure White For Men Deodorant spray 150 ml

Lacoste L 12.12 Eau De Lacoste Blanc Pure White For Men Deodorant spray 150 ml er klar til dig her i shoppen. Du finder den i den altid eftertragtede varekategori Health & Beauty > Personal Care > Deodorant & Anti-Perspirant. Det er ret godt at du får lovpligtige 14 dages returret der giver dig en god sikkerhed, hvis du alligevel ikke skal bruge din vare. Her i Danmark er der mange, der køber deres Lacoste L 12.12 Eau De Lacoste Blanc Pure White For Men Deodorant spray 150 ml i webshoppen NiceHair.dk, der har forstået vigtigheden af at have de rigtige varer på hylden. Her i online shoppens kæmpe udvalg går mange på jagt efter deres mål, og der kan klikkes køb på den vare du kigger på lige nu. Køber du varer online er priserne bedre- det er effekten af, at den attraktive adresse på strøget ikke er nødvendig, og man dermed sparer meget på huslejen.

Lacoste L 12.12 Eau De Lacoste Blanc Pure White For Men Deodorant spray 150 ml kun kr. 182.75

Husk at når du køber varer i webshops, får du andre fordele, end loven foreskriver for de fysiske butikker. Webshop skal følge dansk lov, der giver 14 dages retrret. når produkterne er købt online, en del shops efterhånden giver endnu mere for at skille sig ud fra konkurrenterne i markedet. Når webshops ligger online, får du med et par klik et stort udvalg , og det giver en god gennemsigtighed på priserne, i den store skov af webshops, der er derude. Din sammenligning kan du rent faktisk lave direkte på din mobiltelefon i bussen eller toget. Tænk også på, at ved at handle online, så slipper du helt for, at døje med at få bugseret alle varerne hjem til dig selv. Dine varer bliver sendt direkte hjem til dig, eller de kan blive sendt til din arbejdsplads, du skal bare huske at vælge den rigtige adresse. I onlineshoppen er der ingen kø der er ingen kø online - det er bare direkte til betaling, og så er du videre, så behøver du ikke længere forudsige, hvilken kø der er hurtigst - vi gætter aldrig rigtigt alligevel.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Lacoste L 12.12 Eau De Lacoste Blanc Pure White For Men Deodorant spray 150 ml”