Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Lacoste – Match Point Cologne – 100 ml – Edt

kr. 379,00

Lacoste Match Point Cologne 100 ml Eau de Toilette
Følg dine instinkter, og tag affære med Match Point Cologne, den nye Eau de Toilette til mænd fra Lacoste. Lad dig rive med af dens spændende friskhed. De syrlige noter af rabarber blander sig med citrusf … læs mere her

Er Lacoste - Match Point Cologne - 100 ml - Edt på lager?
Køb Lacoste - Match Point Cologne - 100 ml - Edt

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

Lacoste - Match Point Cologne - 100 ml - Edt

Lacoste - Match Point Cologne - 100 ml - Edt Produktfakta

  • Navn: Lacoste - Match Point Cologne - 100 ml - Edt
  • Mærke: lacoste
  • Pris: Kr. 395.00
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 3616303429577

Lacoste - Match Point Cologne - 100 ml - Edt fra lacoste

Lacoste - Match Point Cologne - 100 ml - Edt findes stadig i Top-10 eller tæt på i den populære kategori Parfume > Mænd - Herredufte. Du bliver ved købet også tildelt de lovpligtige 14 dages returret til at sikre dig mod fortrydelse af købet af Lacoste - Match Point Cologne - 100 ml - Edt. Fun fact er at de fleste shoppere i Danmark køber Lacoste - Match Point Cologne - 100 ml - Edt fra den meget brugte forhandler BilligParfume.dk, der giver dig det store udvalg af de produkter du leder efter. Her i online shoppens kæmpe udvalg finder du noget for alle, som jo fx kan være Lacoste - Match Point Cologne - 100 ml - Edt. Ved at købe dine varer i en webshop kan priserne findes lavere end i butikker- det er effekten af, at den attraktive adresse på strøget ikke er nødvendig, og man dermed sparer meget på huslejen.

Lacoste - Match Point Cologne - 100 ml - Edt og online fordele

Husk at når du køber varer i webshops, er betingelserne lidt gunstigere, som du ikke nødvendigvis får i fysiske butikker. Dine varer skal kunne returneres i 14 dage. når du har handlet dine varer, der findes også shops, der er endnu bedre og giver mere der kan forlænge din standard returret med både uger og måneder. Når webshops ligger online, får du med et par klik et stort udvalg , og priser og betingelser er let for dig at sammenligne, uden af være afhængig af, at det skal være tæt på din bopæl. Og i dag kan du uden videre sammenligne priser super hurtigt, det er bare lige at finde de shop, der sælger din vare. En af de store fordele når du handler online, er du slipper for, at være underlagt butikkernes åbningstider. Webshoppen sender din varer direkte til din adresse, alternativt kan de sendes til dig arbejde, og det giver en god fleksibilitet for dig. Den irriterende kassekø undgår du ved at handle online køen er der slet ikke, når du handler online, så er det aldrig mere ubehaget ved at stå alt for tæt i en kø til kassen.