Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Lacoste – Pour Homme – 100 ml – Edt

kr. 398,95

Lacoste Pour Homme Eau de Toilette 100 ml (EDT)
Lacoste pour homme er en frisk duft med et elegant touch. Det enkle navn, Pour Homme, repræsenterer en moderne, maskulin duft. Det er ikke bare endnu en ung duft med krydrede citrusnoter, det er en elegant, … læs mere her

Er Lacoste - Pour Homme - 100 ml - Edt på lager?
Køb Lacoste - Pour Homme - 100 ml - Edt

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

Lacoste - Pour Homme - 100 ml - Edt

Lacoste - Pour Homme - 100 ml - Edt Produktfakta

  • Navn: Lacoste - Pour Homme - 100 ml - Edt
  • Mærke: lacoste
  • Pris: Kr. 389.00
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 737052892412

Lacoste - Pour Homme - 100 ml - Edt fra lacoste

Lacoste - Pour Homme - 100 ml - Edt er en af mange varer her på shoppen og findes i varegruppen Parfume > Mænd - Herredufte. Du får oven i købet de lovpligtige 14 dages returret der sikrer dig, hvis du mod forventning skulle fortryde købet af Lacoste - Pour Homme - 100 ml - Edt. Du kan roligt gøre som rigtig mange andre har gjort før dig og købe din Lacoste - Pour Homme - 100 ml - Edt i webshoppen BilligParfume.dk, der har forstået vigtigheden af at have de rigtige varer på hylden. Hos webshoppens store udvalg er der helt sikkert noget for dig, det kan jo passende være Lacoste - Pour Homme - 100 ml - Edt. Når der handles i webshop er priserne bedre- det skyldes bl.a. at sådan noget som husleje kan være meget lavere, da en god beliggenhed ikke er nødvendig.

Lacoste - Pour Homme - 100 ml - Edt og online fordele

Forbrugere der køber produkter i danske webshops, begunstiges du af bedre rettigheder, som ikke er en selvfølge i fysiske butikker. Du får med dine varer 14 dages returret. efter du har købt dine varer, en del shops efterhånden giver endnu mere og forlænger din returret til mere end de 14 dage. Husk også på, at du online har et kæmpe udvalg, og det er let at gennemskue, hvilken pris og betingelser der er bedst, når man kan se de forskellige shops priser med det samme. Og du kan endda gøre det super hurtigt, det er bare lige at finde de shop, der sælger din vare. Tænk også på, at ved at handle online, så slipper du helt for, at døje med at få bugseret alle varerne hjem til dig selv. Dine varer bliver sendt direkte hjem til dig, eller du kan bede dem om at sende til dit arbejde i stedet for, du skal bare huske at vælge den rigtige adresse. Glem alt om at stå i kø, hvor ekspedienten lige skal ringe til en anden for at høre, hvorfor prisen ikke går ind til det rigtige. Når handlen foregår online køer er en saga blot, her er det direkte til kassen og betale med det samme, så slip for de sædvanlige forkerte valg af kø - man vælger altid den langsomste.