Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Lacoste – Timeless Pour Femme Body Lotion – 150 ml

kr. 68,95

Lacoste Timeless Pour Femme Body Lotion 150 ml
Skøn og blødgørende body lotion, som er lavet i Lacostes signatur duft Lacoste Pour Femme i en ny tidløs fortolkning. Lacoste Pour Femme Timeless er indbydende og strålende. Det velkendte elegante Lacoste udt … læs mere her

Er Lacoste - Timeless Pour Femme Body Lotion - 150 ml på lager?
Køb Lacoste - Timeless Pour Femme Body Lotion - 150 ml

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

Lacoste - Timeless Pour Femme Body Lotion - 150 ml

Lacoste - Timeless Pour Femme Body Lotion - 150 ml Produktfakta

  • Navn: Lacoste - Timeless Pour Femme Body Lotion - 150 ml
  • Mærke: lacoste
  • Pris: Kr. 75.00
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 3614228735674

Lacoste - Timeless Pour Femme Body Lotion - 150 ml fra lacoste

Lacoste - Timeless Pour Femme Body Lotion - 150 ml er en af de førende varer her på shoppen, og ligger i vores gruppe af varer Hudpleje Krop > Bodylotion og Olie. Du får oven i købet de lovpligtige 14 dages returret med din pakke når du køber Lacoste - Timeless Pour Femme Body Lotion - 150 ml. Mange er udmærket klar over, at man køber din Lacoste - Timeless Pour Femme Body Lotion - 150 ml hos onlineshoppen BilligParfume.dk, der har alle de efterspurgte varer i deres sortiment. Det store vareudvalg giver en stor pulje af varer, og her kan du shoppe løs efter lækre varer, og der er det oplagte valg Lacoste - Timeless Pour Femme Body Lotion - 150 ml. Købes der ind i online webshops er priserne mere attraktive end i butikkerne- det skyldes bl.a. at sådan noget som husleje kan være meget lavere, da en god beliggenhed ikke er nødvendig.

Lacoste - Timeless Pour Femme Body Lotion - 150 ml og online fordele

Husk at når du køber varer i webshops, får du andre fordele, så du på nogle områder er bedre stillet, end hvis du handler I fysiske butikker. Du skal kunne returnere dine varer i 14 dage. når du har handlet dine varer, og du kan finde webshops der giver mere det er slet ikke ualmindeligt, at få 30, 60 eller 90 dages returret i dag. At handle online giver dig også en anden fordel, som er et stort udvalg, og priser og betingelser er let for dig at sammenligne, i de mange webshops der er på det danske marked. Din sammenligning kan du rent faktisk lave når du sidder på toilettet med din mobiltelefon. Mange har allerede fundet glæde ved at købe online og slippe for, at være afhængig af at nå at handle i butikkens åbningstid. Shoppen sender din produkter til din adresse, eller de kan blive sendt til din arbejdsplads, og det giver en god fleksibilitet for dig. Du kan også springe en lang kø ved kassen over køer er en saga blot, her er det direkte til kassen og betale med det samme, så undgår du skrigende unger, der plager deres forældre om slik og søde sager.