Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Lagerfeld – Lagerfeld for Women – 85 ml – Edp

kr. 235,00

Karl Lagerfeld Woman Eau de Parfum 85 ml
En lækker must-have duft fra Karl Lagerfeld. Feminin og elegant, blomstret og grøn. Uden tvivl en parfume som gør, at andre vil bemærke hvor dejligt man dufter. Karl Lagerfeld Eau de Parfum åbner med de skønneste d … læs mere her

Er Karl Lagerfeld - Lagerfeld for Women - 85 ml - Edp på lager?
Køb Karl Lagerfeld - Lagerfeld for Women - 85 ml - Edp

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

Lagerfeld - Lagerfeld for Women - 85 ml - Edp

Lagerfeld - Lagerfeld for Women - 85 ml - Edp Produktfakta

  • Navn: Lagerfeld - Lagerfeld for Women - 85 ml - Edp
  • Mærke: karl lagerfeld
  • Pris: Kr. 279.00
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 3386460059114

Lagerfeld - Lagerfeld for Women - 85 ml - Edp fra karl lagerfeld

Lagerfeld - Lagerfeld for Women - 85 ml - Edp fås sammen med en masse andre varer lige her i shoppen i den godt sælgende kategori Parfume > Kvinder - Kvindedufte. Og hey - du får jo også lige de lovpligtige 14 dages returret der giver dig en god sikkerhed, hvis du alligevel ikke skal bruge Lagerfeld - Lagerfeld for Women - 85 ml - Edp. Fun fact er at de fleste shoppere i Danmark køber Lagerfeld - Lagerfeld for Women - 85 ml - Edp i den kendte webshop BilligParfume.dk, der har forstået at have de rigtige varer på hylden. Det store vareudvalg giver en stor pulje af varer, og her kan du helt sikkert finde noget du kan li, det kan jo passende være Lagerfeld - Lagerfeld for Women - 85 ml - Edp. Når du handler online er priserne mere attraktive end i butikkerne- det skyldes bl.a. at sådan noget som husleje kan være meget lavere, da en god beliggenhed ikke er nødvendig.

Lagerfeld - Lagerfeld for Women - 85 ml - Edp og online fordele

Hvis du shopper online, er du stillet lidt bedre, end hvis du handler i en fysisk butik. Webshop skal følge dansk lov, der giver 14 dages retrret. når du har handlet dine varer, og nogle webshops har valgt at give mere end de 14 dage, de er forpligtet til. Derudover har du et meget større udvalg, og priser og betingelser er let for dig at sammenligne, på tværs af forskellige webshops. Og i dag kan du uden videre sammenligne priser så snart du lige har fem minutter, og sidder ved computeren eller med din telefon. En anden ting du også slipper for, at være afhængig af at nå at handle i butikkens åbningstid. Dine varer bliver sendt direkte hjem til dig, alternativt kan de sendes til dig arbejde, og det giver en god fleksibilitet for dig. Webshops har ikke en kø som i butikker eller supermarkeder så gå bare direkte til kassen, når du har fundet dine varer, og betal med det samme, så det er slut med at blive irriteret over langsomme mennesker i køen.