Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Lash Box – Everyday Kit False Lashes

kr. 197,95

Lash Box False Lashes Everyday Kit
Med Lash Box Everyday Kit, får du en tre i én løsning til dine øjenvipper. Alt hvad du skal bruge for et fantastisk flot og naturlig lash look. Vipperne påsættes nemt og helt uden brug af lim eller magneter. Du påfører b … læs mere her

Er Lash Box - Everyday Kit False Lashes på lager?
Køb Lash Box - Everyday Kit False Lashes

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

Lash Box - Everyday Kit False Lashes

Lash Box - Everyday Kit False Lashes Produktfakta

  • Navn: Lash Box - Everyday Kit False Lashes
  • Mærke: lash box
  • Pris: Kr. 238.00
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 5743373337360

Lash Box - Everyday Kit False Lashes fra lash box

Lash Box - Everyday Kit False Lashes ligger i toppen af listen med bedst sælgende varer i webshoppen i den populære kategori Makeup & Kosmetik > Vipper og Bryn. Du får oven i købet de lovpligtige 14 dages returret til at sikre dig mod fortrydelse af købet af Lash Box - Everyday Kit False Lashes. Den gode service betyder at rigtig mange i Danmark køber deres Lash Box - Everyday Kit False Lashes ved den velkendte shop BilligParfume.dk, der altid har et stort udvalg af populære varer. Blandt alle varerne i shoppen finder du noget for alle, som jo fx kan være Lash Box - Everyday Kit False Lashes. Når du handler online sparer du penge- og det lader sig gøre, når man ikke skal betale til showroom og butikker på dyre adresser.

Lash Box - Everyday Kit False Lashes og online fordele

Køber du varer online, er der bedre fordele, som du ikke nødvendigvis får i fysiske butikker. Du skal kunne returnere dine varer i 14 dage. efter du har foretaget dit køb på nettet, der er endda shops, der vælger at give mere end standard returretten og giver meget længere returtid. Webshops er nødt til at skilte med deres priser på varerne online, og det bevirker, at du med få klik kan finde det bedste tilbud, iblandt alle de shops der sælger det, du er ude efter. Og i dag kan du uden videre sammenligne priser så snart du lige har fem minutter, og sidder ved computeren eller med din telefon. Ved at købe dine varer online, slipper du for, at være afhængig af at nå at handle i butikkens åbningstid. Webshoppen sender din varer direkte til din adresse, hvis du ikke har valgt at få dem sendt hen til dit arbejde, og få den løsning, der passer bedst for dig. Du kan også springe en lang kø ved kassen over så det er direkte til kassen, når du er færdig med at handle, så det er slut med at blive irriteret over langsomme mennesker i køen.