Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Lash Box – Tweezer

kr. 29,00

Lash Box Tweezer
Vippepincet i flot design. Øjenvippepincetten gør det nemt at påsætte dine vipper, nemt, hurtigt og præcist. Designet med speciel form til tommelfingeren, så du kan påsætte med fuld kontrol.

1 stk
Til nem påsætning af false lashes … læs mere her

Er Lash Box - Tweezer på lager?
Køb Lash Box - Tweezer

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

Lash Box - Tweezer

Lash Box - Tweezer Produktfakta

  • Navn: Lash Box - Tweezer
  • Mærke: lash box
  • Pris: Kr. 35.00
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 5743334335190

Lash Box - Tweezer fra lash box

Lash Box - Tweezer fås sammen med en masse andre varer lige her i shoppen i varegruppen Makeup & Kosmetik > Vipper og Bryn. Det er ret godt at du får de lovpligtige 14 dages returret der sikrer dig, hvis du mod forventning skulle fortryde købet af Lash Box - Tweezer. Her i Danmark er der mange, der køber deres Lash Box - Tweezer ved den velkendte shop BilligParfume.dk, som giver dig det store udvalg til de rigtige priser. I det store udvalg af varer kan du shoppe løs efter lækre varer, som jo fx kan være Lash Box - Tweezer. Når du handler online sparer du penge- når webshoppen sparer de penge som en almindelig butik bruger, så kommer det dig til gode.

Lash Box - Tweezer og online fordele

Køber du varer online, får du nogle bedre betingelser, som ikke er en selvfølge i fysiske butikker. Du skal kunne returnere dine varer i 14 dage. når produkterne er købt online, og i nogle tilfælde giver shoppen endda mere som ligger udover de lovpligtige 14 dage. At webshops har alt liggende klar til dig online, betyder også at deres priser online, og det at sammenlligne priser bliver en leg, blandt de mange udbydere af varer, der findes online. Du kan oven i købet gøre det super hurtigt, det er bare lige at finde de shop, der sælger din vare. Ved at købe dine varer online, slipper du for, at bære alle varerne fra butikkens hylder hele vejen gennem butikken og hjem til dig selv. Et fragtfirma som f.eks. Postnord eller GLS sender varerne til din adresse, eller du kan bede dem om at sende til dit arbejde i stedet for, og få den løsning, der passer bedst for dig. Den irriterende kassekø undgår du ved at handle online så det er direkte til kassen, når du er færdig med at handle, så det er slut med at blive irriteret over langsomme mennesker i køen.