Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Lattafa Perfumes – Fakhar Rose – 100 ml – Edp

kr. 259,00

Lattafa Perfumes Fakhar Rose Eau de Parfum 100 ml (EDP)
Fakhar Rose Eau de Parfum fra Lattafa. En orientalsk, sød og blomstrende duft med skønne noter af delikat rose og hvide blomster. Lanceret i 2021 af Lattafa Perfumes. Sprudlende og elegant duft med f … læs mere her

Er Lattafa Perfumes - Fakhar Rose - 100 ml - Edp på lager?
Køb Lattafa Perfumes - Fakhar Rose - 100 ml - Edp

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

Lattafa Perfumes - Fakhar Rose - 100 ml - Edp

Lattafa Perfumes - Fakhar Rose - 100 ml - Edp Produktfakta

  • Navn: Lattafa Perfumes - Fakhar Rose - 100 ml - Edp
  • Mærke: lattafa perfumes
  • Pris: Kr. 259.00
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 6291107456041

Lattafa Perfumes - Fakhar Rose - 100 ml - Edp fra lattafa perfumes

Lattafa Perfumes - Fakhar Rose - 100 ml - Edp er en af mange varer her på shoppen og findes i kategorien Parfume > Unisex Dufte. Og hey - du får jo også lige de lovpligtige 14 dages returret der sikrer dig, hvis du mod forventning skulle fortryde købet af Lattafa Perfumes - Fakhar Rose - 100 ml - Edp. Langt de fleste i Norden køber deres Lattafa Perfumes - Fakhar Rose - 100 ml - Edp i webshoppen BilligParfume.dk, der har forstået vigtigheden af at have de rigtige varer på hylden. Vi har håndplukket varerne og blandt dem finder mange det de leder efter, som jo fx kan være Lattafa Perfumes - Fakhar Rose - 100 ml - Edp. Ved at købe dine varer i en webshop kan priserne findes lavere end i butikker- og det kan lade sig gøre fordi shoppen sparer husleje til en almindelig butik.

Lattafa Perfumes - Fakhar Rose - 100 ml - Edp og online fordele

Shoppes der produkter online, giver de dig lidt bedre rettigheder, fordi webshops er underlagt en lovgivning, de skal følge. Loven siger, du har ret til at returnere dine varer indenfor 14 dage. efter dit online køb, en del shops efterhånden giver endnu mere som ligger udover de lovpligtige 14 dage. Webshops er nødt til at skilte med deres priser på varerne online, og det bevirker, at du med få klik kan finde det bedste tilbud, i den store skov af webshops, der er derude. Det er let i dag at sammenligne priser - du kan gøre det i løbet af nul-komma-fem med din smartphone eller tablet. Den helt stort fordel ved købe produkterne online er at slippe for, at skulle få det hele til at passe med de forskellige buslinjer og tidspunkter. Dine varer bliver sendt direkte hjem til dig, hvis du ikke har valgt at få dem sendt hen til dit arbejde, og det kan frit vælges, når du angiver leveringadresse. I dag er der ingen grund til at skulle stå i kø ved en kasse - ved online handel det er slut med dårlig køkultur og vrissende mennesker, så undgår du skrigende unger, der plager deres forældre om slik og søde sager.