Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Laura Biagiotti – Laura – 25 ml – Edt

kr. 149,00

Laura Biagiotti Laura Eau de Toilette 25 ml
Laura fra Laura Biagiotti er en floral, mild og feminin duft. Den åbner med frugtige noter af blandt andet vandmelon, fersken, blomme og litchi samt et friskt twist af bergamotte. Hjertet er spækket med florale … læs mere her

Er Laura Biagiotti - Laura - 25 ml - Edt på lager?
Køb Laura Biagiotti - Laura - 25 ml - Edt

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

Laura Biagiotti - Laura - 25 ml - Edt

Laura Biagiotti - Laura - 25 ml - Edt Produktfakta

  • Navn: Laura Biagiotti - Laura - 25 ml - Edt
  • Mærke: laura biagiotti
  • Pris: Kr. 179.00
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 8011530001124

Laura Biagiotti - Laura - 25 ml - Edt fra laura biagiotti

Laura Biagiotti - Laura - 25 ml - Edt fås sammen med en masse andre varer lige her i shoppen i vores varekategori Parfume > Kvinder - Kvindedufte. Der kommer hele de lovpligtige 14 dages returret med når du køber Laura Biagiotti - Laura - 25 ml - Edt. Langt de fleste i Norden køber deres Laura Biagiotti - Laura - 25 ml - Edt hos onlineshoppen BilligParfume.dk, som giver dig det store udvalg til de rigtige priser. Det store vareudvalg giver en stor pulje af varer, og her finder mange det de leder efter, og der kan klikkes køb på Laura Biagiotti - Laura - 25 ml - Edt. Købes der ind i online webshops kan priserne være lavere- fordi webshoppen ikke har udgifter til en fysisk butik.

Laura Biagiotti - Laura - 25 ml - Edt og online fordele

Køber du varer online, giver de dig lidt bedre rettigheder, end loven foreskriver for de fysiske butikker. Du får med dine varer 14 dages returret. når produkterne er købt online, og nogle webshops har valgt at give mere der kan forlænge din standard returret med både uger og måneder. Webshops er nødt til at skilte med deres priser på varerne online, og det giver en god gennemsigtighed på priserne, uden af være afhængig af, at det skal være tæt på din bopæl. Din sammenligning kan du rent faktisk lave når du har lyst, uden at være afhængig af butikkers åbningstider. Den helt stort fordel ved købe produkterne online er at slippe for, at du ikke kan bære alle din varer på én gang og skal gå flere gange frem og tilbage til bilen. Dine varer bliver sendt direkte hjem til dig, medmindre du vælger at få dem sendt til din arbejdsadresse, og det giver en god fleksibilitet for dig. Webshops har ikke en kø som i butikker eller supermarkeder så det er direkte til kassen, når du er færdig med at handle, så spilder du ikke din tid på at vente på fru Hansen, der lige skal spørge om, hvad hver enkelt ting koster.