Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Laura Biagiotti – Roma Women – 100 ml – Edt

kr. 349,00

Laura Biagiotti Roma Women Eau de Toilette 100 ml
Roma fra Laura Biagiotti er en orientalsk krydret klassisk parfume til kvinder. Roma blev lanceret i 1988. Top noter er solbær, Siciliansk bergamot, pink grapefrugt, mynte og hyacinth, hjerte noter a … læs mere her

Er Laura Biagiotti - Roma Women - 100 ml - Edt på lager?
Køb Laura Biagiotti - Roma Women - 100 ml - Edt

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

Laura Biagiotti - Roma Women - 100 ml - Edt

Laura Biagiotti - Roma Women - 100 ml - Edt Produktfakta

  • Navn: Laura Biagiotti - Roma Women - 100 ml - Edt
  • Mærke: laura biagiotti
  • Pris: Kr. 379.00
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 4084500234697

Laura Biagiotti - Roma Women - 100 ml - Edt fra laura biagiotti

Laura Biagiotti - Roma Women - 100 ml - Edt kan du finde sammen med resten af de populære fra varer i en vores rigtig gode kategorier, nemlig Parfume > Kvinder - Kvindedufte. Du får oven i købet de lovpligtige 14 dages returret der sikrer dig, hvis du mod forventning skulle fortryde købet af Laura Biagiotti - Roma Women - 100 ml - Edt. Vidste du at størstedelen af dem der handler online køber Laura Biagiotti - Roma Women - 100 ml - Edt ved den velkendte shop BilligParfume.dk, der har forstået at have de rigtige varer på hylden. Her i online shoppens kæmpe udvalg er der helt sikkert noget for dig, og der kan klikkes køb på Laura Biagiotti - Roma Women - 100 ml - Edt. Ved at købe dine varer i en webshop er priserne mere attraktive end i butikkerne- og det kan lade sig gøre fordi shoppen sparer husleje til en almindelig butik.

Laura Biagiotti - Roma Women - 100 ml - Edt og online fordele

Alle de tilfælde, hvor online webshops frister dig til at købe varer, begunstiges du af bedre rettigheder, som du ikke nødvendigvis får i fysiske butikker. Danske webshops skal jf. loven give 14 dages returret. efter du har foretaget dit køb på nettet, og du kan finde webshops der giver mere for at skille sig ud fra konkurrenterne i markedet. Webshops er nødt til at skilte med deres priser på varerne online, og priser og betingelser er let for dig at sammenligne, uden af være afhængig af, at det skal være tæt på din bopæl. Og du kan endda gøre det på alle tider af døgnet, så længe du er online. Tænk også på, at ved at handle online, så slipper du helt for, at skulle få det hele til at passe med de forskellige buslinjer og tidspunkter. Dine varer bliver sendt direkte hjem til dig, eller du kan bede dem om at sende til dit arbejde i stedet for, så du kan vælge det, det er lettes for dig. Webshops har ikke en kø som i butikker eller supermarkeder køen er der slet ikke, når du handler online, så det er slut med at blive irriteret over langsomme mennesker i køen.