Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Laura Biagiotti – Roma Women – 25 ml – Edt

kr. 198,00

Laura Biagiotti Roma for Women Eau de Toilette 25 ml
Roma fra Laura Biagiotti er en orientalsk krydret klassisk parfume til kvinder. Roma blev lanceret i 1988. Top noter er solbær, Siciliansk bergamot, pink grapefrugt, mynte og hyacint, hjerte noter … læs mere her

Er Laura Biagiotti - Roma Women - 25 ml - Edt på lager?
Køb Laura Biagiotti - Roma Women - 25 ml - Edt

Varenummer (SKU): 88278 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

Laura Biagiotti - Roma Women - 25 ml - Edt

Laura Biagiotti - Roma Women - 25 ml - Edt Produktfakta

  • Navn: Laura Biagiotti - Roma Women - 25 ml - Edt
  • Mærke: laura biagiotti
  • Pris: Kr. 195.00
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 4084500234260

Laura Biagiotti - Roma Women - 25 ml - Edt fra laura biagiotti

Laura Biagiotti - Roma Women - 25 ml - Edt er en af de førende varer her på shoppen, og ligger i den godt sælgende kategori Parfume > Kvinder - Kvindedufte. Du bliver ved købet også tildelt de lovpligtige 14 dages returret til at sikre dig mod fortrydelse af købet af Laura Biagiotti - Roma Women - 25 ml - Edt. Den gode service betyder at rigtig mange i Danmark køber deres Laura Biagiotti - Roma Women - 25 ml - Edt hos onlineshoppen BilligParfume.dk, som ikke bare er en døgnflue, men har bevist sit eksistensgrundlag gennem lang tid. Vi har håndplukket varerne og blandt dem kan du helt sikkert finde noget du kan li, deriblandt også Laura Biagiotti - Roma Women - 25 ml - Edt. Ved at købe dine varer i en webshop kan priserne findes lavere end i butikker- når webshoppen sparer de penge som en almindelig butik bruger, så kommer det dig til gode.

Laura Biagiotti - Roma Women - 25 ml - Edt og online fordele

Når du lader dig friste, og får købt nogle produkter online, får du nogle bedre betingelser, fordi webshops er underlagt en lovgivning, de skal følge. Du får med dine varer 14 dages returret. efter du har købt dine varer, og du kan finde webshops der giver mere og forlænger din returret til mere end de 14 dage. At handle online giver dig også en anden fordel, som er et stort udvalg, og prissammenlignen er let at foretage, iblandt alle de shops der sælger det, du er ude efter. Du kan oven i købet gøre det super hurtigt, det er bare lige at finde de shop, der sælger din vare. En anden ting du også slipper for, at bæreposen med varerne går i stykker på vej hjem. Efter at have afsluttet din handel, bliver dine varer sendt til dig, medmindre du vælger at få dem sendt til din arbejdsadresse, så du kan vælge det, det er lettes for dig. Du kan også springe en lang kø ved kassen over så gå bare direkte til kassen, når du har fundet dine varer, og betal med det samme, så er det aldrig mere ubehaget ved at stå alt for tæt i en kø til kassen.