Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Tilbud

Lernberger Stafsing Advanced Clarifying Acid Clay Mask 75 ml

(77 kundeanmeldelser)

kr. 426,00

Lernberger Stafsing Advanced Clarifying Acid Clay Mask er en meget avanceret, multiaktiv og eksfolierende maske, som er formuleret med en blanding af AHA- og BHA-syrer sammen med højtydende lerarter. Glykolsyre, salicylsyre og papayaekstrakt kombineres me … læs mere her

Er Lernberger Stafsing Advanced Clarifying Acid Clay Mask 75 ml på lager?

Annonce
Køb Lernberger Stafsing Advanced Clarifying Acid Clay Mask 75 ml

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Lernberger Stafsing Advanced Clarifying Acid Clay Mask 75 ml Varefakta

  • Navn: Lernberger Stafsing Advanced Clarifying Acid Clay Mask 75 ml
  • Pris: kr. 332.28
  • Fri Fragt: Ja, ved køb over kr. 399
  • Fragt: 29.00
  • Direkte link
  • Fortrydelsesret: 14 dage

Mange leder efter den billigste Lernberger Stafsing Advanced Clarifying Acid Clay Mask 75 ml på nettet, og de ender oftest ud med at finde tilbud her: gå til shop

Køb Lernberger Stafsing Advanced Clarifying Acid Clay Mask 75 ml for kun kr. 332.28 allerede i dag, så sendes den direkte hjem til dig. 

Lernberger Stafsing Advanced Clarifying Acid Clay Mask 75 ml

Lernberger Stafsing Advanced Clarifying Acid Clay Mask 75 ml er en af de mest populære varer her på shoppen i den eftertragtede varegruppe Skin Care Masks & Peels. Du får også hele lovpligtige 14 dages returret der er en god garanti mod at købe det forkerte. Du kan inden for fristen bare returnere din vare. Langt de fleste i Norden køber deres Lernberger Stafsing Advanced Clarifying Acid Clay Mask 75 ml i den kendte webshop NiceHair.dk, der har forstået at have de rigtige varer på hylden. Vi har håndplukket varerne og blandt dem kan du shoppe løs efter lækre varer, deriblandt også dette produkt. Når der handles i webshop kan priserne findes lavere end i butikker- når webshoppen sparer de penge som en almindelig butik bruger, så kommer det dig til gode.

Lernberger Stafsing Advanced Clarifying Acid Clay Mask 75 ml kun kr. 332.28

Når webshops leverer dine produkter, giver de dig lidt bedre rettigheder, end hvis du handler i en fysisk butik. Du får med dine varer 14 dages returret. når dine varer købes i en shop, der findes også shops, der er endnu bedre og giver mere og forlænger din returret til mere end de 14 dage. Husk også på, at du online har et kæmpe udvalg, og det at sammenlligne priser bliver en leg, på tværs af forskellige webshops. Det er let i dag at sammenligne priser - du kan gøre det direkte på din mobiltelefon i bussen eller toget. En anden ting du også slipper for, at bære alle varerne fra butikkens hylder hele vejen gennem butikken og hjem til dig selv. Webshoppen kan sende produkterne hjem til dig, medmindre du vælger at få dem sendt til din arbejdsadresse, så vælg det, der passer bedst til dig. Webshops har ikke en kø som i butikker eller supermarkeder køen er der slet ikke, når du handler online, så er det aldrig mere ubehaget ved at stå alt for tæt i en kø til kassen.

77 anmeldelser af Lernberger Stafsing Advanced Clarifying Acid Clay Mask 75 ml

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Lernberger Stafsing Advanced Clarifying Acid Clay Mask 75 ml”