Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Lip Smacker – Coca Cola Party Pack – 8 Stk

kr. 115,00

Lipsmacker Coca Cola Party Pack Lip Balm 8 stk
Plej dine læber med de skønneste lip balms fra Lip Smacker, med de super lækre lette smage af bla. Coca-Cola, Coca-Cola Cherry, Coca-Cola Vanilla, Sprite, Fanta Grape, Fanta Orange, Fanta Strawberry og Fanta … læs mere her

Er Lip Smacker - Coca Cola Party Pack - 8 Stk på lager?
Køb Lip Smacker - Coca Cola Party Pack - 8 Stk

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

Lip Smacker - Coca Cola Party Pack - 8 Stk

Lip Smacker - Coca Cola Party Pack - 8 Stk Produktfakta

  • Navn: Lip Smacker - Coca Cola Party Pack - 8 Stk
  • Mærke: lip smacker
  • Pris: Kr. 115.00
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 50051270860

Lip Smacker - Coca Cola Party Pack - 8 Stk fra lip smacker

Lip Smacker - Coca Cola Party Pack - 8 Stk ligger på hylden i det store sortiment der er i vores gruppe af varer Baby Børn og Unge > Hudpleje Unge og Teens. Når du bestiller her får du de lovpligtige 14 dages returret hvis du skulle fortryde dit køb Lip Smacker - Coca Cola Party Pack - 8 Stk. Langt de fleste i Norden køber deres Lip Smacker - Coca Cola Party Pack - 8 Stk hos onlineshoppen BilligParfume.dk, der har alle de efterspurgte varer i deres sortiment. Vi har håndplukket varerne og blandt dem finder mange det de leder efter, det kan jo passende være Lip Smacker - Coca Cola Party Pack - 8 Stk. Køber du varer online er priserne bedre- og det lader sig gøre, når man ikke skal betale til showroom og butikker på dyre adresser.

Lip Smacker - Coca Cola Party Pack - 8 Stk og online fordele

Købes der ind i en webshop, får du andre fordele, som du ikke nødvendigvis får i fysiske butikker. Alle danske webshops skal jævnfør loven give 14 dages returret. efter dit online køb, og i nogle tilfælde giver shoppen endda mere og forlænger din returret til mere end de 14 dage. Når webshops har hele deres varekatalog liggende online, kan du se hele udvalget, og det bevirker, at du med få klik kan finde det bedste tilbud, i den store skov af webshops, der er derude. Det er let i dag at sammenligne priser - du kan gøre det super hurtigt, det er bare lige at finde de shop, der sælger din vare. Når du handler online er du også fri for, at skulle få det hele til at passe med de forskellige buslinjer og tidspunkter. Shoppen sender din produkter til din adresse, eller du kan bede dem om at sende til dit arbejde i stedet for, så vælg det, der passer bedst til dig. Webshops har ikke en kø som i butikker eller supermarkeder så gå let og ubesværet direkte til kassen, når du er færdig med at handle, så spilder du ikke din tid på at vente på fru Hansen, der lige skal spørge om, hvad hver enkelt ting koster.