Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

L'Occitane Shea Hand & Body Liquid Soap 500 ml – Lavender

(27 kundeanmeldelser)

kr. 189,00

L'Occitane Shea Hand og Body Liquid Soap – Lavender er en lækker hånd- og kropssæbe, der er baseret på vegetabilske olier og shea ekstrakt, som er kendt for sine fugtgivende og nærende egenskaber. Grundet de nærende ingredienser, egner denne sæbe sig … læs mere her

Er L'Occitane Shea Hand & Body Liquid Soap 500 ml - Lavender på lager?

Annonce
Køb L'Occitane Shea Hand & Body Liquid Soap 500 ml - Lavender

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

L'Occitane Shea Hand & Body Liquid Soap 500 ml - Lavender Varefakta

  • Navn: L'Occitane Shea Hand & Body Liquid Soap 500 ml - Lavender
  • Pris: kr. 160.00
  • Fri Fragt: Ja, ved køb over kr. 399
  • Fragt: 29.00
  • Direkte link
  • Fortrydelsesret: 14 dage

Mange leder efter den billigste L'Occitane Shea Hand & Body Liquid Soap 500 ml - Lavender på nettet, og de ender oftest ud med at finde tilbud her: gå til shop

Køb L'Occitane Shea Hand & Body Liquid Soap 500 ml - Lavender for kun kr. 160.00 allerede i dag, så sendes den direkte hjem til dig. 

L'Occitane Shea Hand & Body Liquid Soap 500 ml - Lavender

L'Occitane Shea Hand & Body Liquid Soap 500 ml - Lavender kan man finde her i shoppen blandt alle varerne i den godt sælgende kategori 3208. Der følger også lovpligtige 14 dages returret med din pakke når du køber din vare. Fun fact er at de fleste shoppere i Danmark køber L'Occitane Shea Hand & Body Liquid Soap 500 ml - Lavender hos den populære shop NiceHair.dk, der har forstået at dække hele Danmark med de helt rigtige varer. Vi har håndplukket varerne og blandt dem går mange på jagt efter deres mål, og der er det oplagte valg dette produkt. Ved at købe dine varer i en webshop kan priserne være lavere- fordi webshoppen ikke har udgifter til en fysisk butik.

L'Occitane Shea Hand & Body Liquid Soap 500 ml - Lavender kun kr. 160.00

Hvis du shopper online, giver de dig lidt bedre rettigheder, som ikke er en selvfølge i fysiske butikker. Loven siger, du har ret til at returnere dine varer indenfor 14 dage. når dine varer købes i en shop, og i nogle tilfælde giver shoppen endda mere det er slet ikke ualmindeligt, at få 30, 60 eller 90 dages returret i dag. Husk også på, at du online har et kæmpe udvalg, som gør det let at sammenligne priser, i den store skov af webshops, der er derude. Du kan oven i købet gøre det så snart du lige har fem minutter, og sidder ved computeren eller med din telefon. Du får også en anden stor fordel, når du shopper online, og det er du slipper for, at være underlagt butikkernes åbningstider. Webshoppen sender din varer direkte til din adresse, hvis du ikke har valgt at få dem sendt hen til dit arbejde, så du kan vælge det, det er lettes for dig. Den irriterende kassekø undgår du ved at handle online køen er der slet ikke, når du handler online, så undgår du skrigende unger, der plager deres forældre om slik og søde sager.

27 anmeldelser af L'Occitane Shea Hand & Body Liquid Soap 500 ml – Lavender

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “L'Occitane Shea Hand & Body Liquid Soap 500 ml – Lavender”