Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Lolita Lempicka – Lolita Lempicka – 50 ml – Edp

kr. 335,00

Lolita Lempicka Eau de Parfum 50 ml
Lækker, varm, sød og feminin duft til kvinder. Kendt som både Lolita Lempicka Mon Premier og som Lolita. En elegant duft med noter af bla. stjerneanais, varm vanilje og sød lakrids, tonka bønner og musk

50 ml
Eau de P … læs mere her

Er Lolita Lempicka - Lolita Lempicka - 50 ml - Edp på lager?
Køb Lolita Lempicka - Lolita Lempicka - 50 ml - Edp

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

Lolita Lempicka - Lolita Lempicka - 50 ml - Edp

Lolita Lempicka - Lolita Lempicka - 50 ml - Edp Produktfakta

  • Navn: Lolita Lempicka - Lolita Lempicka - 50 ml - Edp
  • Mærke: lolita lempicka
  • Pris: Kr. 399.00
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 3595200113775

Lolita Lempicka - Lolita Lempicka - 50 ml - Edp fra lolita lempicka

Lolita Lempicka - Lolita Lempicka - 50 ml - Edp er efter stor efterspørgsel tilføjet i varegruppen Parfume > Kvinder - Kvindedufte. Du får oven i købet de lovpligtige 14 dages returret med din pakke når du køber Lolita Lempicka - Lolita Lempicka - 50 ml - Edp. Det overrasker ikke nogen, at der er mange der køber Lolita Lempicka - Lolita Lempicka - 50 ml - Edp i webshoppen BilligParfume.dk, der har forstået vigtigheden af at have de rigtige varer på hylden. I det store udvalg af varer kan du shoppe løs efter lækre varer, og der kan klikkes køb på Lolita Lempicka - Lolita Lempicka - 50 ml - Edp. Køber du varer online kan priserne være lavere- det er effekten af, at den attraktive adresse på strøget ikke er nødvendig, og man dermed sparer meget på huslejen.

Lolita Lempicka - Lolita Lempicka - 50 ml - Edp og online fordele

Du skal have i tankerne, når du handler online, giver de dig lidt bedre rettigheder, så du på nogle områder er bedre stillet, end hvis du handler I fysiske butikker. Dine varer skal kunne returneres i 14 dage. når produkterne er købt online, der er endda shops, der vælger at give mere og forlænger din returret til mere end de 14 dage. Derudover har du et meget større udvalg, og det bevirker, at du med få klik kan finde det bedste tilbud, uden af være afhængig af, at det skal være tæt på din bopæl. Og i dag kan du uden videre sammenligne priser når du sidder på toilettet med din mobiltelefon. Når du handler online er du også fri for, at være afhængig af at nå at handle i butikkens åbningstid. Webshoppen sender din varer direkte til din adresse, eller de kan blive sendt til din arbejdsplads, og det kan frit vælges, når du angiver leveringadresse. Du kan også springe en lang kø ved kassen over det er slut med dårlig køkultur og vrissende mennesker, så det er slut med at blive irriteret over langsomme mennesker i køen.