Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Lolita Lempicka – Lolita Lempicka Le Premier Parfum – 100 ml – Edp

kr. 485,00

Lolita Lempicka Eau de Parfum 100 ml
Lækker, varm, sød og feminin duft til kvinder. Kendt som både Lolita Lempicka Mon Premier og som Lolita. En elegant duft med noter af bla. stjerneanais, varm vanilje og sød lakrids, tonka bønner og musk

100 ml
Eau de … læs mere her

Er Lolita Lempicka - Lolita Lempicka - 100 ml - Edp på lager?
Køb Lolita Lempicka - Lolita Lempicka - 100 ml - Edp

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

Lolita Lempicka - Lolita Lempicka Le Premier Parfum - 100 ml - Edp

Lolita Lempicka - Lolita Lempicka Le Premier Parfum - 100 ml - Edp Produktfakta

  • Navn: Lolita Lempicka - Lolita Lempicka Le Premier Parfum - 100 ml - Edp
  • Mærke: lolita lempicka
  • Pris: Kr. 549.00
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 3595200501015

Lolita Lempicka - Lolita Lempicka Le Premier Parfum - 100 ml - Edp fra lolita lempicka

Lolita Lempicka - Lolita Lempicka Le Premier Parfum - 100 ml - Edp ligger på hylden i det store sortiment der er i varegruppen Parfume > Kvinder - Kvindedufte. Der kommer hele de lovpligtige 14 dages returret med din pakke når du køber Lolita Lempicka - Lolita Lempicka Le Premier Parfum - 100 ml - Edp. Vidste du at størstedelen af dem der handler online køber Lolita Lempicka - Lolita Lempicka Le Premier Parfum - 100 ml - Edp hos onlineshoppen BilligParfume.dk, som giver dig det store udvalg til de rigtige priser. Der er mange varer i shoppen og i det store udvalg kan du helt sikkert finde noget du kan li, deriblandt også Lolita Lempicka - Lolita Lempicka Le Premier Parfum - 100 ml - Edp. Købes der ind i online webshops kan priserne være lavere- og det kan lade sig gøre fordi shoppen sparer husleje til en almindelig butik.

Lolita Lempicka - Lolita Lempicka Le Premier Parfum - 100 ml - Edp og online fordele

Det er faktisk hver gang, når du shopper rundt online, giver de dig lidt bedre rettigheder, som ikke nødvendigvis findes i fysiske butikker. Du skal kunne returnere dine varer i 14 dage. efter dit online køb, der er endda shops, der vælger at give mere og nogle giver endda et helt års returret. En stor fordel for dig som forbruger er, at webshops har deres priser online, som gør det let at sammenligne priser, blandt de mange udbydere af varer, der findes online. Det er let i dag at sammenligne priser - du kan gøre det super hurtigt, det er bare lige at finde de shop, der sælger din vare. Den helt stort fordel ved købe produkterne online er at slippe for, at være underlagt butikkernes åbningstider. Når du har handlet dine produkter, kommer de hjem til din adresse, medmindre du vælger at få dem sendt til din arbejdsadresse, så du kan vælge det, det er lettes for dig. De tider med at stå i kø er længe forbi - i dag handler vi online og så gå let og ubesværet direkte til kassen, når du er færdig med at handle, så spilder du ikke din tid på at vente på fru Hansen, der lige skal spørge om, hvad hver enkelt ting koster.