Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Lolita Lempicka – Mon Eau – 30 ml – Edp

kr. 239,00

Lolita Lempicka “Mon Eau” Eau de Parfum 30 ml
Sprudlende og blomsterlig duft af somme, feminin og delikat. Mon Eau åbner med duftnoter af søde og let syrlige bær, solbær, ribs og anais-anais. Et hjerte af floral sambac jasmin og en bund af viol- … læs mere her

Er Lolita Lempicka - Mon Eau - 30 ml - Edp på lager?
Køb Lolita Lempicka - Mon Eau - 30 ml - Edp

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

Lolita Lempicka - Mon Eau - 30 ml - Edp

Lolita Lempicka - Mon Eau - 30 ml - Edp Produktfakta

  • Navn: Lolita Lempicka - Mon Eau - 30 ml - Edp
  • Mærke: lolita lempicka
  • Pris: Kr. 249.00
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 3760269841864

Lolita Lempicka - Mon Eau - 30 ml - Edp fra lolita lempicka

Lolita Lempicka - Mon Eau - 30 ml - Edp ligger i toppen af listen med bedst sælgende varer i webshoppen i vores varekategori Parfume > Kvinder - Kvindedufte. Der kommer hele de lovpligtige 14 dages returret der sikrer dig, hvis du mod forventning skulle fortryde købet af Lolita Lempicka - Mon Eau - 30 ml - Edp. Det er snart allemandsviden at man helst køber sin Lolita Lempicka - Mon Eau - 30 ml - Edp hos den populære shop BilligParfume.dk, der har alle de efterspurgte varer i deres sortiment. Det store vareudvalg giver en stor pulje af varer, og her kan du shoppe løs efter lækre varer, det kan jo passende være Lolita Lempicka - Mon Eau - 30 ml - Edp. Ved at købe dine varer i en webshop er priserne mere attraktive end i butikkerne- det skyldes bl.a. at sådan noget som husleje kan være meget lavere, da en god beliggenhed ikke er nødvendig.

Lolita Lempicka - Mon Eau - 30 ml - Edp og online fordele

Når du lader dig friste, og får købt nogle produkter online, giver de dig lidt bedre rettigheder, fordi webshops er underlagt en lovgivning, de skal følge. Den danske lovgivning giver dig 14 dages returret. efter dit online køb, der er endda shops, der vælger at give mere for at skille sig ud fra konkurrenterne i markedet. Webshops er nødt til at skilte med deres priser på varerne online, og prissammenlignen er let at foretage, i den store skov af webshops, der er derude. Du kan oven i købet gøre det fra mobilen eller en tablet uden brug af en computer. Ved at købe dine varer online, slipper du for, at bæreposen med varerne går i stykker på vej hjem. Efter at have afsluttet din handel, bliver dine varer sendt til dig, hvis du ikke har valgt at få dem sendt hen til dit arbejde, du skal bare huske at vælge den rigtige adresse. De tider med at stå i kø er længe forbi - i dag handler vi online og så gå let og ubesværet direkte til kassen, når du er færdig med at handle, så behøver du ikke længere forudsige, hvilken kø der er hurtigst - vi gætter aldrig rigtigt alligevel.