Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Long 4 Lashes – Eyelash Enhancing Serum

kr. 178,95

Long4Lashes Eyelash Enhancing Serum
Long4Lashes er et meget effektivt og super populært vippeserum, til dig der ønsker længere øjenvipper. En lash serum der virker!
Du får en vippeserum der gør dine vipper længere, får mere volumen og bliver tykkere. Det … læs mere her

Er Long 4 Lashes - Eyelash Enhancing Serum på lager?
Køb Long 4 Lashes - Eyelash Enhancing Serum

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

Long 4 Lashes - Eyelash Enhancing Serum

Long 4 Lashes - Eyelash Enhancing Serum Produktfakta

  • Navn: Long 4 Lashes - Eyelash Enhancing Serum
  • Mærke: long 4 lashes
  • Pris: Kr. 174.95
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 5900116020419

Long 4 Lashes - Eyelash Enhancing Serum fra long 4 lashes

Long 4 Lashes - Eyelash Enhancing Serum ligger på hylden i det store sortiment der er i kategorien Makeup & Kosmetik > Vipper og Bryn. Din pakke kommer hjem til dig med de lovpligtige 14 dages returret der giver dig en god sikkerhed, hvis du alligevel ikke skal bruge Long 4 Lashes - Eyelash Enhancing Serum. Mange er udmærket klar over, at man køber din Long 4 Lashes - Eyelash Enhancing Serum hos onlineshoppen BilligParfume.dk, der virkelig har samlet toppen af de mest populære varer. Her i online shoppens kæmpe udvalg kan du helt sikkert finde noget du kan li, og der er det oplagte valg Long 4 Lashes - Eyelash Enhancing Serum. Ved at købe dine varer i en webshop er varerne billigere- det skyldes bl.a. at sådan noget som husleje kan være meget lavere, da en god beliggenhed ikke er nødvendig.

Long 4 Lashes - Eyelash Enhancing Serum og online fordele

Købes der ind i en webshop, er du sikret lidt bedre rettigheder, end hvis du handler i en fysisk butik. Varer som er købt i en dansk webshop, skal have returret i 14 dage. efter dit online køb, og du kan finde webshops der giver mere end standard returretten og giver meget længere returtid. At handle online giver dig også en anden fordel, som er et stort udvalg, og det at sammenlligne priser bliver en leg, uden af være afhængig af, at det skal være tæt på din bopæl. Og i dag kan du uden videre sammenligne priser på alle tider af døgnet, så længe du er online. Du får også en anden stor fordel, når du shopper online, og det er du slipper for, at være underlagt butikkernes åbningstider. Shoppen sender din produkter til din adresse, eller du kan bede dem om at sende til dit arbejde i stedet for, så du kan vælge det, det er lettes for dig. De tider med at stå i kø er længe forbi - i dag handler vi online og køen er der slet ikke, når du handler online, så er det aldrig mere ubehaget ved at stå alt for tæt i en kø til kassen.