Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Long Lashes Forever – Eyelash Enhancing Serum Vippeserum

kr. 174,95

Long Lashes Forever Eyelash Enhancing Vippe Serum
En innovativ formel med aktive ingredienser der arbejder på at give dig de lange vipper du ønsker dig på bare 3-4 uger. Denne eksklusive vippeserum er beriget med hyaluronsyre der fugter og plejer det sart … læs mere her

Er Long Lashes Forever - Eyelash Enhancing Serum Vippeserum på lager?
Køb Long Lashes Forever - Eyelash Enhancing Serum Vippeserum

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

Long Lashes Forever - Eyelash Enhancing Serum Vippeserum

Long Lashes Forever - Eyelash Enhancing Serum Vippeserum Produktfakta

  • Navn: Long Lashes Forever - Eyelash Enhancing Serum Vippeserum
  • Mærke: long lashes forever
  • Pris: Kr. 249.00
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 652827085724

Long Lashes Forever - Eyelash Enhancing Serum Vippeserum fra long lashes forever

Long Lashes Forever - Eyelash Enhancing Serum Vippeserum fås sammen med en masse andre varer lige her i shoppen i kategorien Makeup & Kosmetik > Vipper og Bryn. Du får oven i købet de lovpligtige 14 dages returret som er en fin sikkerhed for dig, hvis du nu fortryder dig køb af Long Lashes Forever - Eyelash Enhancing Serum Vippeserum. Det er snart allemandsviden at man helst køber sin Long Lashes Forever - Eyelash Enhancing Serum Vippeserum online hos webshoppen BilligParfume.dk, der altid har et stort udvalg af populære varer. I det store udvalg af varer går mange på jagt efter deres mål, og der kan klikkes køb på Long Lashes Forever - Eyelash Enhancing Serum Vippeserum. Når du handler online er priserne mere attraktive end i butikkerne- fordi webshoppen ikke har udgifter til en fysisk butik.

Long Lashes Forever - Eyelash Enhancing Serum Vippeserum og online fordele

Forbrugere der køber produkter i danske webshops, er der bedre fordele, så du på nogle områder er bedre stillet, end hvis du handler I fysiske butikker. Lovgivningen dikterer min. 14 dages returret. når dine varer købes i en shop, og i nogle tilfælde giver shoppen endda mere der kan forlænge din standard returret med både uger og måneder. Derudover har du et meget større udvalg, og priser og betingelser er let for dig at sammenligne, iblandt alle de shops der sælger det, du er ude efter. Din sammenligning kan du rent faktisk lave super hurtigt, det er bare lige at finde de shop, der sælger din vare. Ved at købe dine varer online, slipper du for, at skulle få det hele til at passe med de forskellige buslinjer og tidspunkter. Dine varer bliver sendt direkte hjem til dig, medmindre du vælger at få dem sendt til din arbejdsadresse, så du kan frit vælge den løsning, der er bedst for dig. Du kan også springe en lang kø ved kassen over så gå let og ubesværet direkte til kassen, når du er færdig med at handle, så det er slut med at blive irriteret over langsomme mennesker i køen.