Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Lorac – PRO Soft Focus Longwear Foundation – 1 Fair

kr. 230,95

Lorac PRO Soft Focus Longwear Foundation 1 Fair
Lorac har udviklet PRO soft focus longwear foundation til at være langtidsholdbar og blød, og med et mat look, idet den indeholder sfærisk pulver, undgår du at huden i løbet af dagen bliver shiny. Du kan let … læs mere her

Er Lorac - PRO Soft Focus Longwear Foundation - 1 Fair på lager?
Køb Lorac - PRO Soft Focus Longwear Foundation - 1 Fair

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

Lorac - PRO Soft Focus Longwear Foundation - 1 Fair

Lorac - PRO Soft Focus Longwear Foundation - 1 Fair Produktfakta

  • Navn: Lorac - PRO Soft Focus Longwear Foundation - 1 Fair
  • Mærke: lorac
  • Pris: Kr. 299.00
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 691631101343

Lorac - PRO Soft Focus Longwear Foundation - 1 Fair fra lorac

Lorac - PRO Soft Focus Longwear Foundation - 1 Fair er en af de håndplukkede varenumre her i shoppen i en vores rigtig gode kategorier, nemlig Makeup & Kosmetik > Foundation. Du får oven i købet de lovpligtige 14 dages returret der er en god garanti mod at købe det forkerte. Du kan inden for fristen bare returnere Lorac - PRO Soft Focus Longwear Foundation - 1 Fair. Vidste du at størstedelen af dem der handler online køber Lorac - PRO Soft Focus Longwear Foundation - 1 Fair i den kendte webshop BilligParfume.dk, der altid har et stort udvalg af populære varer. Der er mange varer i shoppen og i det store udvalg er der helt sikkert noget for dig, og der er det oplagte valg Lorac - PRO Soft Focus Longwear Foundation - 1 Fair. Køber du varer online kan priserne findes lavere end i butikker- det er effekten af, at den attraktive adresse på strøget ikke er nødvendig, og man dermed sparer meget på huslejen.

Lorac - PRO Soft Focus Longwear Foundation - 1 Fair og online fordele

Det er værd at huske på, når der shoppes online, er du stillet lidt bedre, som ikke er en selvfølge i fysiske butikker. Lovgivningen dikterer min. 14 dages returret. efter du har købt dine varer, og i nogle tilfælde giver shoppen endda mere og det kommer dig tilgode som forbruger. Oveni returretten har du online også et ret stort udvalg af varer og shops, og prissammenlignen er let at foretage, på tværs af forskellige webshops. Du kan oven i købet gøre det fra mobilen eller en tablet uden brug af en computer. En af de store fordele når du handler online, er du slipper for, at skulle indrette sig efter, hvornår butikkerne synes, de skal holde åbent. Dine varer bliver sendt direkte hjem til dig, alternativt kan de sendes til dig arbejde, du skal bare huske at vælge den rigtige adresse. Den irriterende kassekø undgår du ved at handle online så det er direkte til kassen, når du er færdig med at handle, så slip for de sædvanlige forkerte valg af kø - man vælger altid den langsomste.