Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Lorac – PRO Soft Focus Longwear Foundation – 3 Fair

kr. 230,95

Lorac PRO Soft Focus Longwear Foundation 3 Fair
Lorac har udviklet PRO soft focus longwear foundation til at være langtidsholdbar og blød, og med et mat look, idet den indeholder sfærisk pulver, undgår du at huden i løbet af dagen bliver shiny. Du kan let … læs mere her

Er Lorac - PRO Soft Focus Longwear Foundation - 3 Fair på lager?
Køb Lorac - PRO Soft Focus Longwear Foundation - 3 Fair

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

Lorac - PRO Soft Focus Longwear Foundation - 3 Fair

Lorac - PRO Soft Focus Longwear Foundation - 3 Fair Produktfakta

  • Navn: Lorac - PRO Soft Focus Longwear Foundation - 3 Fair
  • Mærke: lorac
  • Pris: Kr. 299.00
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 691631101374

Lorac - PRO Soft Focus Longwear Foundation - 3 Fair fra lorac

Lorac - PRO Soft Focus Longwear Foundation - 3 Fair er stadig en af de mest eftertragtede varer her i webshoppen i den altid eftertragtede varekategori Makeup & Kosmetik > Foundation. Der følger også de lovpligtige 14 dages returret til at sikre dig mod fortrydelse af købet af Lorac - PRO Soft Focus Longwear Foundation - 3 Fair. Vidste du at størstedelen af dem der handler online køber Lorac - PRO Soft Focus Longwear Foundation - 3 Fair i webshoppen BilligParfume.dk, der har forstået at dække hele Danmark med de helt rigtige varer. Der er mange varer i shoppen og i det store udvalg kan du shoppe løs efter lækre varer, det kan jo passende være Lorac - PRO Soft Focus Longwear Foundation - 3 Fair. Ved at købe dine varer i en webshop er priserne bedre- og det lader sig gøre, når man ikke skal betale til showroom og butikker på dyre adresser.

Lorac - PRO Soft Focus Longwear Foundation - 3 Fair og online fordele

Vidste du, at hver gang du køber noget i en af de danske webshops, får du nogle bedre betingelser, fordi webshops er underlagt en lovgivning, de skal følge. Dine varer skal kunne returneres i 14 dage. efter du har foretaget dit køb på nettet, der er endda shops, der vælger at give mere som ligger udover de lovpligtige 14 dage. Oveni returretten har du online også et ret stort udvalg af varer og shops, som gør det let at sammenligne priser, i den store skov af webshops, der er derude. Og du kan faktisk sammenligne priser på alle tider af døgnet, så længe du er online. Mange har allerede fundet glæde ved at købe online og slippe for, at bæreposen med varerne går i stykker på vej hjem. Når du har købt dine varer, sendes de til din adresse, medmindre du vælger at få dem sendt til din arbejdsadresse, så du kan vælge det, det er lettes for dig. De tider med at stå i kø er længe forbi - i dag handler vi online og så det er direkte til kassen, når du er færdig med at handle, så er det aldrig mere ubehaget ved at stå alt for tæt i en kø til kassen.